ebru05 Burda o kadar şey okumuştum ve açıkcası çok korkarak gittim ve kendimi kastım ama hiç korkulucak birşey yokmuş hiç acımadı , çatı muanesi yaptırcak olanlar kendinizi hiç kasmayın 🌸
Papatya_38 ebru05 Yaaa gerçekten mi ben de pazartesi olacagim çok korkuyorum , doktor nasıl yapacak edecek vs diye
Gul-42 ebru05 ben dun gece hastaneye gıttım rahım acıklıgına baktılar alttan asırı zordu yanı ebe resmen parmagını soktu ve hıc acımadan cevırdı agladım ve suan asagıdakı kemıklerım aşırı acıyor yanı catı muayenesı boyle bırseymı
ogrencianne35 ebru05 ay arkadaşım herkesin çok farklı 39.haftada oldum çığlık attım eşim dışarı çıktığım da salaksın sezeryan ol diyorum sana bu işkence çekilir mi ddi 40.haftada tekrar bakıldı ve zaten dr normal doğum yapamazsın bebek rahimde sıkışır oksijensiz kalır ben sana bırakıyorum ddi aman o ne acıydı hatırlamak dahi istemiyorum. rahim kaslarim çok darmış benim de hiç kaslar da açılma olmamış
Papatya_38 havva365 37 olacağım haftaya şuan 36+2 sexeryan diyeceğim eğer çatı muayenesnde zorla ir isem siz kaçta olacaksınız çatı muayenesine
Gul-42 ebru05 tek parmakmı valla bnm eve ıkı parmak soktu ıcındekı kemık cok acıdı kadına tekme attım yanı anlık refleksle ıttırdım kadının parmakları cok uzundu sanırım
ogrencianne35 ebru05 kız bilseydim o çatı muayenesi öyle zor valla yaptırmazdım 😂😂 sezeryan doğum yaptım doğumdan çıktım ddim ay kendimi niye parcaliyim annem çok güldü 😂😂