Yokys Nasil gidiyor kilolar hic caba sarf etmeden hizlica kilo verenler, veremeyenler süreçlerini paylasabilir mi baya psikolojim bozuldu benm kilo yüzünden. 2 gün sonra doğumum hic veremeyecekmisim gbi hissediyorum
Damli Yokys benim ilk doğumumda 17 kilo almıştım 12 kilo doğumdan sonra gitti iki gün içinde gerisi de bir ay da gitti ben yinede vücudumu toparlamak İÇİN 6 ay sonra fitness ve reformer pilates yaptım baya kaslandım karnımı toparladım ikinciye hamileyim şimdi bakalım bu nasıl olacak bu arada hamur işi ekmek makarna pilav şeker tüketmemenizi öneririm yoksa çok zor gider bunlar hayattan çıkınca hızla verirsiniz bolca su İÇİN doğum kiloları gider merak etmeyin sonuçta bir çocuk dünyaya getiriyorsunuz kolay bir şey değil toparlarsınız inşallah 🙏🏽
Burcuckmk Yokys 10 kilo almistim 2 haftada kendiliğinden gitti 10 kilo ama yemek işini abartınca daha veremedim tavsiyem yemene dikkat et süt olcak diye abartma
Heather Yokys İlk doğumum zorunlu sezaryen oldu 25 kilo almıştım çıktığımdan doğumdan hiç kilo vermemiştim sonra 40 içinde hızla bi 15 kilo gitti kalanıda dikkat ederek 6 ayda verdim 6 aylıkken oğlum 27 kilo vermiştim. Siz beslenmenize dikkat edin gerisini vücudunuzun ritmi halleder.
H_myra1 Yokys dogumdan çıkar çıkmaz 8 kilo gitti sonrası benim çabama kaldı emzirirken eger yemenize içmenize dikkat ederseniz çok güzel veriyorsunuz ben 15 kilo verdim saglıklı beslenme ile hemde emziriyordum ama öyle hiçbirşey yapmadan kilo verengillerden degilim dedigim gibi diyet ve zumba eşliginde verdim her iki dogumumdan sonrada eski kiloma döndüm moralinizi bozmayın önce bebeginize kavuşmaya odaklanın daha sonrası gelir zaten 🤗
Yokys Bdndkkdmdn aslinda aldigim kilo asiri sayilmaz ama boyum kisa ve orantisiz alan bir vucudum var görüntüm beni cok rahatsz ediyor basen ve kalcadan ibaret gbi hissediyorum😔
Yokys Damli işin sırrı orda gercekten ben de ilk dogum kilomu abarttgm icin veremedim ne bulsam yerdim 2 sene ayni kiloda kaldim sonra diyet ve sporla verdim ama tekrar hamile kalinca geri geldi 😊
Damli Yokys evet dikkat edince gidiyor azim ve sabır gerekli vücudumuza bir faydası olmayan şeyleri yemeyelim bence 😅😅😅 arada kaçamak olarak olur ama bazı tanıdığım insanlar var nasıl yiyorlar neler yiyorlar her gün her gün ondan sonra kilo veremiyorum diyorlar denedin mi acaba 5 günden fazla ??? 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Yokys Heather dikkat etmek derken diyet degil de abartmamaktan bahsediyoruz sanirim degil mi emzirme doneminde
H_myra1 Yokys emzirme diyeti yapılabilir ben öyle yapmıştım her iki dogumdan sonrada emzirme diyeti ile kilo verdim herşeyi yiyorsunuz zaten diyet aslında saglıklı beslenmek ama bizim aklımıza diyet denilince sadece aç kalmak geliyor 😊
Heather Yokys abur cubur, şekerli gıdalar börek ne bileyim hani.lohusaya yedirirler durmadan hiç birini yapmadım, gece asla yemedim (emzirirken çok acıkırdım ben) ev yemekleri, makarna pilavdanda az yedim 2-3 kaşık kadar o süreçte bol su bide bu kadar.
H_myra1 Yokys ay hiç bilmiyorum 🙈benim normal dogumdu ama hemen başlamadım spora 2 3 ay sonra başladım evde zumba yapıyordum 😅
Esan Yokys ben 12 kilo aldim 65 le kaldim su an 77 yim cok karnimds cikmadi 38+2 olduk 6 eylulde dogum olacak insallah ama bende cok korkuyorum verememekten 🥺 aalinda cok almadim gibi ama karnimda cok yok daha cok bel cevrem genisledi sanki dogumdan sonra hic 3 4 kilo disinda gitmicek gibi hissediyorum 🙈
Yokys Esan ben de 63le kaldim 76 77 oldum ama cok değişti tipim bacaklarmdan kalcamdsn cok alıyorum ben de odem de aşırı ayakkabiyi terligi gectim coraplar bile kesiyor bacaklarmi 😔 ayni sizin gibiyim sanki anca bebek cikar benden gerisi bana kalir kalacak gbi