Lale29 Berfino benim doktor 36 haftada başlamıştı yanlış hatırlamıyosam ama 35 den sonra olduğu kesin 😄😄
Gzmm14 Berfino ben ilk kez dün girdim canım. 32 haftaydım. Artık 34-36-38 diye her gittiğim kontrolde olacağım.
fatmacos Berfino hastanın durumuna göre değişiyo ilk kızımda 29 başladım kasılmalar var diye bu sefer 32 de başladım
Merveyagizd Hamileliğe ve doktoruna göre değişiyor o bence. Ben 37+3 oldum hla girmedim 38e kadar doğum yapmamış olursam 38de gircm nstye
durununannesiiiiii Benim doktorum normalde 35 de nst istiyorum demişti ama benim şekerle ilgili sıkıntım oldugu için 32 başladık haftalık istiyor Şuan 34 ün cuma tekrar gidicem
bebisim-_00 durununannesiiiiii Nasil bişey canım can yakıyor mu kaç saat sürüyor.33+3 um daha girmedim 34+2 de kontrolüm var baslar mi nst sokmaya bilmiyorum
Iby Gzmm14 merhaba kontrolleriniz 2 haftada bir mi ben en son 30 da gittim bir sonraki kontrole de 34 de gidicem, geç mi gidiyorum
fatmacos bebisim-_00 hayır can acıtmaz asla ultrason gibi bişey düşün ama ekran yok 2 tane alet bağlı karnında senin sancın ve bebeğin kalp atışını sayıyo duruma göre değişiyo ama normal de 20 dk sürüyo
durununannesiiiiii bebisim-_00 yok cnm can yakan bişey deyil karnına 2 tane bişey baglıyolar lastik taRzı bişeyle tutturuyolr. Biri bebegin kalp atışını ölçüyo sende duyuyorsun kalp atışlarını sesli bir şekilde biride sancı agrı varmı diye ölçüyo 20.25 dakika civarı sürdü benimki. Sadece sırt üstü yatıyosun yada biraz yan yatırıyolar okadar
Berfino Kimyon ben şuan tam 30 haftayım ama kızlar ya karnım çok küçük bebek kaç kilo hiç bilmiyorum inşallah cuma günü söylerler sorunca devlet hastanesi ne gidicem
bebisim-_00 durununannesiiiiii sırtüstü yatmak tehlikeli mi ben o şekilde gece rahat uyuyabiliyorum 🙄
durununannesiiiiii Hamileyken çok tavsiye etmiyolar cnm genelde sol tarafa yatınca bebege kan akışı daha iyi saglanıyormuş ama tek taraflı yatmak çok zor oluyo tabi. Ama sen yinede sırt üstü çok fazla yatmamaya çalış birazda büyümüş bebek artık .
durununannesiiiiii Berfino 30. Haftaya kadar hiç söylemedimi doktor normalde her kontrolde söylüyorlar ama