Ozlem1992 Hanimlar 33 haftalık şuan hamileliğim. İşi bırakalı biraz oldu aktif bir yaşamım yok tabi. Hiç birşey yapmak istemiyorum. Enerjim yok. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz. Yaşıyor musunuz böyle durumlar.
Erez Ozlem1992 36. Haftaya geldim gram halim yok 1.5 yasinda kizim var o olmasa hayatta kalkmam yerimden. Kansizlik varmis kannilaci ve b12 yazdi doktor b12 iyi geldi en azindan mutfagi toparliyorum 🤣🤣🤣
Minikmucizembenimmm Ozlem1992 bende 35. Haftadayım bi de çalışabilir raporu aldım evden çalışıyorum ama inanki hiç ne hevesim kaldı ne halim oturduğum yerde kalıyorum. Psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum keşke izin almasaydım modundayım sürekli halsizim elimi ev işlerine sürmüyorum bile
cagla_011 Ozlem1992 29. Haftamdayım bizde de durumlar aynı. 1 kere bulaşık yıkasam sanki tüm evi temizlemiş gibi yorgunluk hissediyorum. Arada tansiyon düşüklüğümde oluyor. Doktorum bunların her hamilelikte olabileceğini çocuk artık büyüdüğü için daha da zorlanacağımı söyledi 🤭
AslanAlp Aynı bende bu durumdayım 33 haftamdayım hep yatıyorum hiç kalkmıyorum yemek hazırlamak ve wc ye kalkmak için kalkıyorum bu halimden hiç memnun değilim yeni uyanıyorum kahvaltı yapıyorum 1 saat içinde geri uyuyorum 🙄😒
Ozlem1992 Tek olmamak sevindirdi 😂 bende üzülüyordum neden böyleyim diye. İlaçlarımı saati saatine kullanmıyorum biraz ona bagliyordum ama değil belliki
Busra_gunyuzlu Valla en çok benı bu uzuyor 31 cı haftamdayım bende böyle yorgunluk halsızlık hasta degılım ama ağırlaşıyoruz bebek büyüdükçe galıba ondan hıcbır şey yapasım gelmiyor 😒🙏🥰
Ozlem1992 Erez kan hapı d vitamini ve normal multivitamin bende kullanıyorum ama saati saatine değil.
Ozlem1992 Minikmucizembenimmm Ozel bir kursta çalışıyordum yıllık yapılıyor bizde sözleşme hamilelik sebebiyle sözleşmem bitince yenilenmedi. iki aydır evdeyim. Onun çok etkisi var. İş yerinde yine insanlar işle ilgili karmaşa derken geçiyordu vakit şimdi asla geçmiyor.
Ozlem1992 Allah yardımcımız olsun inşallah. Normalde çalışırken arı gibi biriydim nefret ederdim yavaş insanlardan, oooo şimdi tuvalete gitmeye kaç dakika düşünüyorum. 😟
ezos Ozlem1992 34+5 çok beterim gözlerim açılmıyor oğlum var 2,5 yaşında kıyamam ilgilenemiyorum bı yemesine bı WC ye kalkıyorum tek başına takılıyor garibim 😪