Melek3 Bilinmiyorcpg evet ve ben etsiz bir yemek yemem yesillik olsn meyve vs hiç aram yok eğer et de tüketmesem açımdan öleceğim mecbur yapıyorsun ama ne yapma kosaa koşa istifar et gel evimin kolidoru uzun koşuyorum ful 😂artık aşağı komşu ne diyor bilmiyorum bu ne depiniyor koşuyor diye
Belguzar123 Bilinmiyorcpg eyer hamilezsem seninle bir olucaz sence normalmi benim idrar testlerimde hic bi sekilde hamilelik gostermiyo
Bilinmiyorcpg Belguzar123 Döngülerin kaç günde bir canım? Birde döllenme günüyle alakalı olabilir. Uygulama otomatik tarih veriyor ama kimisinde geç döllenme oluyor. Bir de kan tahlili yaptırdın mı?
Bilinmiyorcpg Belguzar123 Günaydın💞 Sakin ol, yüreğini ferah tut, Rabbim hakkında en hayırlısını nasip edecektir inşallah. Dualarım seninle 🤲🏻🦋
Mucizem_211 Bilinmiyorcpg benimde 3+1 başladı hemde şiddetli ayy öldüm öldüm ama 40 günlük olunca birden değişti dahada bulantılarım var biraz ama fazla değil geçer merak etme vallah ben sudan tiksindim 40 güne kadar 😁
Bilinmiyorcpg Mucizem_211 Benim ilk öğrendiğimde çok daha sık oldu ama bu 2 gündür bir tık daha rahatım🙏🏻🥰
Belguzar123 Bilinmiyorcpg saol canim malesef sonuc negativ cikti hamsire hamilesiniz deyilsiniz diyemedi bir kac gune adet olursunuz dedi nedense kan testine ramen inamak istemiyorum herhalde bu ay gelmesini beklicem geldinde artik kendimi inandirririm ☹️☹️☹️
Elalayla Bilinmiyorcpg benimde erken başladı öğrenmemiştim bile 8. Haftada bitti. Erken başlayıp erkenn bitti 😌
Bilinmiyorcpg Elalayla Şanslısınız o zaman 🤩 Şu an tiksindirip istifra ettirecek kadar olmadığı için hoşuma gidiyor açıkçası 😂
meltemonen Bilinmiyorcpg ahahah duana bulantıyı karıştırma tutmuş işte 🤭😂 bende çok dua ettim Allahım mide bulantım olsun da bir iki kilo vereyim dedim ama benim duam tutmadı 😂21 haftalık hamileyim ne bulantı ne kusma hiç birşey yok hala
Bilinmiyorcpg meltemonen Ben kilo vermek istemiyorum aksine almak istiyorum ama bulantilarda hosuma gitmiyor degil yahu 😂
tomrisveannesi elfmoom ben 16. Haftaya kadar zofer kullandım sürekli kustum kilo verdim. Ama geçicek 💜
Bilinmiyorcpg Belguzar123 Rabbim hakkında en hayırlısını nasip eylesin, tedaviye başlayacaktınız sanırım doğru hatırlıyorum değil mi? Belki nasibiniz o şekilde gelecektir, umudunuzu kırmayın💖