kızlar, bilen bir yorum yapsın birşey yapsın hem sezeryan isteyip hem deli gibi korkuyorum 🙄, madem öyle normal doğur diyecek olan hiç gelmesin, eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var, kan gurubum 0-negatif doktorum çok zor bulundugunu söyledi üstelik test yaptı ve anemi olduğumu yani kan değerimin çok düşük olduğunu söyledi 😔 yani ameliyata kana ohtiyac duyulabilir ve zor bir kan oldugu için not etmesi gerekebilecek birrseymis bu beni zaten olan korkumdan daha çok endişelendirdi… benim gibi olup sezeryan yapan varmı yada aranızda sağlık çalışanı hemşire varmı birsey olmaz bir kompilikasyon yaşanmaz değil mi 🙄 biliyorum bunu doktordan ve o an olacak yaşayacak olan benden başkası bilemez ama insan içi rahatlasın istiyor, birde sonda olayı var onu uyustuktan sonra çıkartıp taksinlar istiyorum acaba problem yaratırlar mi yoksa kabul ederler mi ? birde gaz çıkartma kabızlık nasıl olacak ondan da çok korkuyorum hamileliğimin başından beri hemoroid ve kabizlik problemi çekiyorum nasıl olucaaak yardım plsss