fuunda_3 Allahneverdiysee Canim önce bi sakın 😃 aynıyız ya bende de büyüyor artık yavaş yavaş işte bunun kötü bi şeyi yoktur insallah hareketlerini hissettin mi sen
Lawyer06 Allahneverdiysee 18 haftalığım, 8 haftalıktan beri karnım var. Şu anda da 6 aylık gibi duruyor 😂 iç karnımız dardır. Ve ben zayıftım o yüzden hemen çıktı. Sağlık probleminiz olduğunu sanmam herkesin farklı oluyor çünkü
Allahneverdiysee fuunda_3 17 de dışardan ellendiğinde hissediliyordu artık öncesinde sadece ben hissettim dışardan belli olmuyordu. Kaç haftalıksın sen 😊
Allahneverdiysee fuunda_3 aa 🤩🤩 ben yarın tam 20 olucam . Bazıları geç hissediyormuş burda okumuştum sen de hissedersin yakında 😍bir de kız çocukları daha hareketli oluyormuş anne karnında senin cinsiyet ne
Allahneverdiysee fuunda_3 senin de hafızan kuvvetliymiş baya 😂ben hamileleikte unutkan oldum biraz da 😅😅
fuunda_3 Allahneverdiysee 😂😂 maşallah diyelim de 😃😃 evet öyle oluyor sanırım inşallah sağ salim alırız kucağımıza 😍 sen de sıkıntı yapma rahatla o karnını güzelce sev okşa allahin izniyle hicbir şey yoktur 😀😊