Lale29 [silindi] 😄😄😄 sen bide büyüdüğünde gör karnında bi sağa kayacak bi sola sonra poposunu karnına dayıcak sertleşecek 😄😄😄
[silindi] marbling10 evet içten hissediyordum gerçekten insanın hala daha hiç tatmadığı duygular olabiliyormuş bilmediği hisleri yaşayabiliyormuş Çok şükür gerçekten öyle🥰
[silindi] Ada_omertoprak2116 babası diyoki mikrofonla konuşsam beni duyar mı 😂😂 karnıma agzını koyup konuşuyor. benden cok babasını tanıyacak cocugumm O zaman bende konuşucam 🥰 teşekkür ederim
Ada_omertoprak2116 [silindi] Allah sağ Salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏 Rabbim tek sancı da tek avazda kavuşursun bebisine inşallah
[silindi] sumeyraballl 😁😁😁 Sizinle sobeleme oynuyor bebiş. Sevindim ya bu haftaları herkes cok erken diyordu
Surimsine [silindi] herkeste olmuyor ama siz şimdiden hissediyorsanız bence görürsünüz de kişiden kişiye değişiyor bazı hamişler 20. Haftada ancak hissedebiliyor☺️☺️☺️
sivlimglsh Belacivciv bende 23. Haftadayım ama henüz dışarıdan hareketini göremedim çok zayıf değilim onunla ilgili herhalde sen kaç kilosun acaba?
Btl_ulusal [silindi] 22 de falan baya dışardan tekmesi belli oluyor iç tarafa doğru attığında değil ama karnın dışına doğru attığında insanın karnı oynuyor 😂
[silindi] Btl_ulusal ayy bana bu haftalar ne kadar erken gelirdi meğer 20lerde başlıyomuş yaramazlıklar🤭
Sevdamiray [silindi] daha neler göreceksin canm benm resmen şekilden şekile girecek gobusun benimkinde şimdi sanki salatalık gibi birşey iniyor kalkıyor geziniyor dirseği herhalde 😂😂hem acıtıyor hemde gidikliyor benim yaramaz sıpam