Drydgs [silindi] Hadi hayırlı olsun canım seninki içerde partilemeyi başlatmış sağlıkla kucağına al 😘
[silindi] Belacivciv hemde nasıl gözlerim yerinden cıktı şimdi sizler sayesinde bebek olduguna emin oldum o kadar mutluyum ki ne güzel birşeymiş yaa🥺 haklısınız garip de yani 😂 maşallah size de
[silindi] Zeysezer takip et bakalım sende erken hissetmişsinn inşallah görürsün de biraz şok olursun 😂😍
Fatmakara97 [silindi] 17den beri dışardan görüyorum bende de genelde göbek deliğimin altında kasığıma doğru vuruyor bende 23 haftadayım arada baya sağlam yerleştiriyor ama ileride neler yapar bilmiyorum 🤣
2022Busra Bende geçen hafta 16. Hafta da resmen boşluğuma doğru tekme hissettim, birden ay diye hafif bağırdım 🤭😀 bugün 17+1 günlük olduk ve daha fazla hissediyorum ve göbeğimin oraya toplanıp duruyor. 🤣 Bu arada 2. Gebeliğim
denizdalgasi1 [silindi] benim artık hareket ettikçe karnımın şekli değişiyor 😂 çocuk karnımı yırtıp çıkacak korkuyorum 😂ama o ilk hareket ettiğini hissettiğin an gerçekten çok duygusal ve komik oluyor ben hem ağlayıp hem gülmüştüm sinirlerim bozulmuştu içimde birinin bana dokunduğunu düşününce 😂
[silindi] denizdalgasi1 çok gülüyorum böyle diyenlere 😂 benim de karnım yamulacak mı ya bende ağlicam simdi ama yorumlar o kadar komikki gülüyorum iyiki varsınız 💕😂
denizdalgasi1 [silindi] valla yamuluyor bende inanamıyordum yamulanları görünce sanki gerçek değilmiş gibi ama gerçekten yamuluyormuş bir de bence en garibi içerideyken kolunu bacağını hissetmen ben ilk anladığımda çok değişik gelmişti 😂😍
2022Busra [silindi] ah ah 🤦♀️😀 ilk oğluşumda sürekli sağ kaburgamın altına tekme atardı, doğdu doğalı hep hareketli 🤭🤣 bu oğluşta başladı şimdiden 😍
Handan_65 [silindi] Çok sekersiniz okurken bile gülümsedim Bende 15 olacam yarın bende dört gözle bekliyorum hareketini
[silindi] Handan_65 💕sizde öylesiniz inşallah erkenden görebilirsiniz bence haftaya başlarr kendini göstermeye 🤗😍😍
Surimsine [silindi] göbek bölgesi yağlı olmayanlar daha erken hissedip dışardan görebiliyor ben de 17 hissettim ama dışardan gözüktüğünü zannetmiyorum bakmadım da açıkçası ama şuan 21 deyim ve dışardan belli oluyor eşimle oturup izliyoruz 😂 parmak el gibi değil de vurma görünüyor bence karnım pıt diye yükselip iniyor😂
[silindi] Surimsine bende öyle düşündüm cok minik nasıl gözükecek diye işte dediğiniz gibi karnım çıktı indi tekme atmış gibi oldu bilemedim. Yaa 21 de öyle izlenecek Kadar oluyor mu vay be 😍
[silindi] Belacivciv eşime Dicem zaten 10 dkda bir konuşmaya calısıyordu şimdi izlemeye başlar 😂 haklısınız göstersin bakalım şovlarını
Ada_omertoprak2116 [silindi] ay çok heyecan verici ilk hareketleri insan şaşırıyor heyecanlanıyo anlatılmaz bı tarif. İlerleyen zamanlarda daha neler yapicak minik biz 35+3 olduk bizimki sanki 3+1 evde sanki böyle içerde parti veriyo karete box falan yapıyor gibi sanki maşallah 😇🙏🧿
Surimsine [silindi] herkeste olmuyor ama siz şimdiden hissediyorsanız bence görürsünüz de kişiden kişiye değişiyor bazı hamişler 20. Haftada ancak hissedebiliyor☺️☺️☺️