Aliasafmom @miniksevdamm gidiyorum canım suan sancım yok ama nst de sancı olmasa da bazen sancı çıkabiliyormuş sizin varmıydı sancınız?
miniksevdamm Aliasafmom ben karnımda kasıklarımda hiç hissetmedim canım belim çok ağrıyordu benim nts de yüksek çıktı
Eda115354 Qnne123 jöle gibi yoğun bi akıntı olduğunu düşünün herkeste aynı olmaz kiminde kanlı da olabilir kahverengi de sarı da. Veya bazılarında parça parça gelir bazılarında bütün 🤷🏻♀️ Benimki sarımsı bi uzun parça geldi kanlı değildi.
Eda115354 Aliasafmom bi Pazartesi nişanım gelmiş sonraki pazar günü gece 2 de suyum gelmiş öğlen 1 de oğlumu kucağıma almıştım.
Qnne123 Aliasafmom sari yapiskan bişey geldi bi kaç gündür beyazdı sarıya döndü hala bekliyorum değişir mi bilmiyorum
Aliasafmom @Qnne123 benimde aynısı geldi bu sabah. Sarı beyaz gibi biraz yoğun kıvamlı yapıskan tarzdaydı. Kimisi kan oluyo pembelik oluyo üzerinde diyor ama herkeste farklı olabiliyomus doktorlar öyle diyor
Sunay10 Yokys benimde yoğun kıvamlı geliyor enfeksiyon dedi doktor idrar tahlili yaptırdım ama hala geçmedi ağrılarım var akıntım arttı üstünde
Qnne123 Eda115354 benim bi kaç gündür sarı şekilde geliyo ve dün acilden girdiğimde bana zorlasam bi parmak açıklık var dendi anlamadim pek
Eda115354 Qnne123 doğum yakındır o zaman ☺️ Canım anlarsın zaten normal akıntı gibi değil jöle gibi düşün akıntı gibi tam sıvı değil daha sert bi yapısı var zaten rengi pek değil ama yapısı önemli