8473Seyma tabiki yazayım hepsini 🙂
Normal doğum için gecenin 3 ünde gittim direk doğum katında doğumhane de muayenem yapıldı yatış verildi. Doğumhane Denen yerde 4 tane tek kişilik oda ve 2 tane de doğum yapılan oda var. Odalarda pilates topu ve duş var. Eşim yanıma girip çıktı bir kaç sefer ama başka kadinlar da olduğu için ve benim sürekli koridorda yürüyüş yapmam gerektiği için çıktı ama kadın yakınınız rahatça durabilir yanınızda. ebeler gayet bilgili ve sıcak kanlı. Ben eşimin ya da yakınımın doğuma girmesini istemedim sormadım o nedenle ama siz isterseniz bı danışın doktora. Ücret 2 bin TL. Ekstra masraf çıkmıyor. Epidural spinal filan dahil. Doğumdan hemen sonra odanıza geçiyorsunuz o oda da tek kişilik zaten yine içinde dusu filan var. Ziyaretçi konusunda sıkıntı yapmadılar. Saat 14 de dogum yaptım Eşim kayinvalidem annem babam hep yanımda durdu odada. gece de annem kaldı. Aklıma gelenler bunlar ama başka sorunuz varsa sorabilirsiniz 🙂 bu arada Erçin hocanın Instagrami var takip ediyorsunuz belki orda doğumlarıni bebekleri filan paylaşıyor