Dilekcnkn cnntylmz 3 günde sadece 100 artmış az yani canım benim eltiminde öyle bir iyi artıyor bir kötü 🤷♀️ Sanırım kimyasal falan olabilir seninde
kalpatisi_ cnntylmz değerinizden 2 kat artması gerekiyo canım banada az artmış gibi geldi. Kan sonucunu bi doktora gösteriyomusun? Gösteriyosan doktor bişeyler söyler zaten sana
Denizyildizii cnntylmz olmasi gerektiği gibi iki günde 2 kat artiş olmus sorun yok yani hayırlı olsun 😊
cnntylmz Dilekcnkn doktorjumla görüstüm gayet guzel dedi 2 kat artmis dedi 2 hafta sonra gidecem artik
Bayanfindik cnntylmz 2 günde tam 2 katına çıkmış. İlk değerler için normal gibi geldi bana. Daha sonraları daha hızlı artıyor
gamzelihemsire Değeriniz gayet normal , en az 2 kat olması gerekiyor sizin de artmış , kafanızı bozmayın rahat olun
Limonsekeri cnntylmz bi sıkıntın olmadığı sürece erken gitme 5000 e geldiğinde falan karından gözüküyor o zaman gitmeni öneririm canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸
cnntylmz Limonsekeri amin insallah canim insallah bnde öyle yapcam az mi artti die bi korktum doktorum normal oldugunu söyleyince rahatladim
Limonsekeri cnntylmz gayet normal canım iki günde iki kat artması lazım zaten kese gözüktükten sonra bi daha bakmaya gerek olmuyor