Gizemnurr Ah güzelim sen ne yaptın böyle kendine. Rabbim hangisi senin için hayırlısı ve sağlıklıysa onu nasip etsin en basta. Bunları düşünerek içinden çıkamazsın. Ben normal doğumu canlı olarak gördüm ve cesaret edemedim. Hastaneye sancıyla gittim ve 3 hafta yattım bebeğimin kalp atışı yüksekti. Suyum fazlaydı. Bebeğimi ölebilir dediler. Stresten sekerim, tansiyonum çıktı. 3 gün aç bırakıp 2 defa suni sancı verdiler. Sezeryan olmak istemiyorum dedim. Açıklığım olmadı. Propess taktılar muayene ettiler saat aralıklarıyla en son muayene ederken kanamam basladı acil sezeryana alındım. Spinal oldum ve benimde ilk hamileliğim ve tecrübesizim ayrıca ilk ameliyatımdı. Ben iyi ki spinal oldum diyenlerdenim. O bastırma muhabbetine de gelirsek o kadar çok canınızın yandığını hissetmiyorsunuz tamamen anlık. Ben doğum yaptıktan sonra bebeğimi göremedim solunumdan dolayı yoğun bakımda yattı. Ben ilk gece 4 saat sonrasında kalktım. Ertesi gün eşimin yardımıyla kalktım ama kendim yürüdüm 3. Gün ise tamamen kendi başımaydım. İnanın düşünüldüğü gibi olmuyor Rabbim kolaylığını o acının sabrını veriyor. Kendinizi olumsuza sürüklemeyin iyi düşünün sizin için hangisi iyiyse onu dileyin 🌼☺️