Glbnpk Muci182777 şu gerek var, Allah korusun bir sıkıntı varsa anne karnında bile müdahale edilebiliyor, onun haricinde bir engel durumu varsa psikolojik anlamda kendinizi hazırlamanız için zamanınız oluyor. Bu durumları doğumda öğrenmek istemez hiçkimse.
Sultanesat Muci182777 en önemlisi detaylı ulturoson zaten canım bence eşini dinleme sen doktorlar bile diyo en önemlisi detaylı ulturoson Allah korusun bişi felan çıkarsa normal utlutosanda gözükmüyor bence yaptır
Ayseee4238 Muci182777 bence en önemli testlerden birisi detaylı ultrason diye düşünüyorum bebeğin damarlarına varasiya kadar herşeyini görüp bakıyorlar. Allah korusun herhangi bir sıkıntıda anne karnında bile müdahale etme durumları oluyor. Bence kesinlikle yapilmali
CerenSogutlu Muci182777 Ben Bugün Gidicem Aşırı Pahalı Olduğu İçin Gitmek İstemedim Ama Düşündüğümde Birsey Olsa Müdale Ederler En Ufak Elinde Kolunda Ayağında Vs Şeylerde Sıkıntı Varsa Görürler Bizim Doğdumuz Zamanlarda Bunlar Yoktu Ben İlerleyen Zamanlarda Mesela Anladım Kalbimde Sıkıntı Olduğunu Doğuştan Kapakçık Açıklığı Var Gidersem En Azından Aklım Kalmıycak Bence Gidin İçiniz Rahat Etsin Herşey Evlatlarımız İçin
Fundacanik Muci182777 Fazlasıyla gerek var bence canm ben 2 hafta önce gittim bebegimin kalbinde 3 delik oldugunu ögrendim doğumdan sonra baktır dedi doktor.😞