zahidinannesi https://www.hizliresim.com/f9nbh2c Bu kurutma makinesini kullanan ya da bilgisi olan varmı?
Kbryyy zahidinannesi annemde vardı Vestel marka hiç bir zaman memnun kalmadı. Tamam ver fiyatları saha uygun piyasaya göre ama malesef. Belki de ona öyle denk geldi tabi. Bende sonra kendime Hoover marka gidip aldım
somurtkankedi zahidinannesi bunu kullanmadım canım ama annemin çamaşır makinesi Vestel hiç memnun değildi. Ben kendime yeni Vestel bulaşık makinesi aldım çok memnunum, buzdolabım Vestel aşırı memnunum. Bende asla Vestel almak istemiyordum ama görüntülerinden dolayı Vestel tercih ettim şansıma çok iyi çıktılar ama kurutma makinesi hakkında bi bilgim yok malesef şans işi birazda tabi beyaz eşya
zahidinannesi Dilekcnkn ikisi bir arada olan mi. Ben vesteli daha evvel hiç bı şeyde kullanamdim, ama bunun çok güzel yorumalri vardı, artialri çok fazla, Vestel kalitesinin üstünde diye yorumlar okudum, bı de burda sormak istedim
zahidinannesi Kbryyy Kurutma makinesi mi canım, vesteli memnun olanı da var olmayanı da, ama kurutma makinesinde çok iyi yorumalr okudum bakalım ins karar veririz ve memnunkaliriz
zahidinannesi Kbryyy hooverin hangisi i aldın canım memnun musun, hepsiburadada 10 kg ligi indirimde, 3100 filan
Dilekcnkn zahidinannesi Ben vestelin ürünlerini çok seviyorum ya herşeyinden memnunum ama kurutma kısmını pek kullanmıyorum çok uzun olduğu için gerek duymuyorum çok acil olmadıkça yani