minikoglumm Kızlar slikon ucla emziren var mı ne kadar süre emzirdiniz Gogus yarası kendiliginden geçen var mı geçiremiyorum uçları yırtık pişik gibi
Aag06 minikoglumm beeen 3.aya girdik hala slikon ucla emxiriyorum arafa deniyorum tutabilirmi diyenucsuz tutamiyor gogus ucum yok denecek kadar minik cunku beninde basta cok yaraydi ilk gun ama slikon uc kullandikca yaralar kendiliginden gecti slikon iyi geldi
esraizmirli minikoglumm 3 hafta falan emdi ama ben inatla normal emzirmeyi denedim en sonunda başardım lansinoh krem kullandım ben hiç yara olmadan başlamıştım önlemini almıştım ama kantaron yağıda iyi geliyo diyolar sorup alabilirsiniz
Birgul minikoglumm silikon ucla 1 ay emzirdim nerdeyse sonrasında göğsümün ucu çıktı rahat almaya başlayınca bıraktım.
Bayanfindik minikoglumm 3 ay emzirdim. En sonunda bana sıkıntı geldi takmadım. Bebeğim de yadırgamadı hiç. Benim göğüs ucum çok büyüktü bebek erken doğduğu içim tutamamıştı. Bu sebeple bebek 3 aylık olduğunda bırakmada sorun yaşamadığımızı düşünüyorum.