EsrSvm umudumvar2 Birazcık kendi vücudumu tanıyırsam öyle düşünüyorum kuzum ❤️ Ama girdik bir yola negatif olursa da en azından tüp bebeğe geçiş olcamm.İnşalalah bir mucize olur da gerek kalmaz tabi ki ❤️
Fatma_4224 EsrSvm hadi hayırlısı olsun güzelim inşallah güzel haberler ver bize rabbim kucagını doldursun Allah’ım issteyen herkese bol bol bebişler nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
EsrSvm lara2605 Negatif oldu kuzum bugün kan sonucumu öğrendim.Adetimşn gelmesini bekliyorum doktoru arıycam bugün ❤️
lara2605 EsrSvm tatlım benim üzülme zaten pek umudun yoktu zaman kaybetmeden doktoruna git başlaman gereken ilaçlar olabilir sıkma canını
Oznurcakir EsrSvm herşeyde var bı hayır üzülme çok şükür ,iki aşılama yaptım olumsuzdu 😊imkanın varsa zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlayın derim 😊
EsrSvm lara2605 Evet kuzum doktorumla bir konışıyım bakıyım net fiyatı da öğreniyim ona göre karar başlıycaz bakalım ☺️
EsrSvm Oznurcakir Aradım canım doktoru Perşembe gidicem belki hemen başlarız ya da rapor için 1 ay ara veririz bakalım doktor söyliycek hepsini.Sen nasılsın bakalım sürecin nasıl gidiyor ❤️
Oznurcakir EsrSvm rapor çıkacaksa mutlaka bekleyin çünkü gerçekten ilaçlar çok pahalı baya zorladı beni . O kadar ilaç kullanmama rağmen yumurtaların yarısı catlamisti 😁 Çok şükür güzel gidiyor yumurtalar toplandi bende beklemedeyim şuan .😊
EsrSvm Oznurcakir Hadi inşallah kuzum benim ❤️☺️ Rapor için bekledim zaten evrakları vericem bakalım Perşembe günü.Kaç yumurtan toplandı ☺️
Oznurcakir EsrSvm hayırlısı olsun inşallah canım benim😊 normalde 17 yumurtam vardı 9 tanesi catlamisti 8 adet toplandı 🥰
EsrSvm Oznurcakir Ay hayatında ki en stressiz dönem bu olur heralde kuzum ya süper.Bol bol pozitif enerji depola ❤️
Oznurcakir EsrSvm galiba ilk kez çocuk için dusunmicem sadece heyecan var ve bu süreç çok güzel 🥰inşallah sizin kendiliğinden olur da bizim gibi sabirsizlanmayin🥰gün sayıyorum resmen adetime 😆