Tgcbbrdmr Ümitsizliğe kapılma canım daha regl olmana 8 gün var şu an varsa bile daha yeni döllendiği için çıkmayabilir. Sperm vücutta 3 güne kadar canlı kalabiliyor o aralarda değerlendirdiyseniz olmuş olabilir. Moralini her zaman yüksek tutmaya çalış. Söylemesi kolay diyeceksin belki ama bende çok bekledim her ay yaptığım testlerin haddi hesabı yoktu bir kaç kere tam test yapmak için lavaboya girdiğimde regl olduğumu bile fark ettim, bu ay tamamen ümidimi kesmiştim sadece düzenli birliktelik yaşadık ve bir kaç ekstra takviye kullandık ama yine de aklıma gelmedi desem yeridir, 1-2 ay daha olmazsa doktora giderim diyip hayırlısını diledim aylarca belirtim var gibi olup hemen peşine regl oldum ama en belirtim olmadığı ay tesadüfen nasılsa negatiftir diye yaptığım testte pozitifi gördüm. Hepimizin sınavı farklı oluyor, zor bir süreç biliyorum ama biz istediğimizde değil kendisi istediğinde geliyor onu anlamış oldum artık zor olsa da. Allah inşAllah sana da dileyen herkese de en hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin🙏🏻💖