ipeknazinannesi Sehooo kamuda idari izin 24 ile 32 hafta arası oluyor. 32 de çalışır raporu alırsan çalışıyorsun. Çalıştığın 5 haftayı doğum sonrasına aktarıyorsun. Çalışamaz alırsan doğum iznine çıkmış olursun
Sehooo Esrakin normalde 32 haftada doktorlar mecbur rapor verıyorya o ıdarı ızınmş sayılıyor yoksa bu baska bıseymı ? Paramızı ısverenmı verıyo yoksa devlettenmı alıyosun ıdari izinde
Esrakin Sehooo şöyle anlatiyim cnm 24 haftadan sonra izne cikicaksin 32 haftaya kadar o aradaki 2 ayi is yeri yatırcak sana nornal maas gibi 2 ay daha maasini alicaksin 32 haftadan sonra aldigin raporun parasini ise devletten alicsksin
Sehooo Esrakin ben bı benzin istasyonunda çalısıyorum bu kamu olarakmı geçiyor peki ? İdari izne nasıl cıkıyorum peki kimle görüşüp onaylatmam gerekıyor
Esrakin Sehooo Yok cnm o kamu degil sen 32 haftadan sonra izne cikicaksin o zaman kamu belediye çalışanlari gibi dusun
Sehooo Esrakin benım astımımda vardı gecen sene ıdari izinliydim 2 ay astım oldugu ıcın acaba bundada olurmu acaba 😂