Cicikus1 https://www.trendyol.com/wellcare/3-u-1-arada-anne-yani-oyun-parki-seyahat-katlanabilir-park-yatagi-p-118799039 Kızlar ahşap almama konusunda kararsızdım ama bu daha mantıklı geldi 2 3 yaşına kadar oda yapmayacağım ve uzun soluklu bir beşik arıyordum bunu gördük ve beğendik eşimle. Internetten sipariş edeceğim sizce nasil ?
Sogancik Cicikus1 anne yani da olabiliyormuş canım. O şekilde olması çok iyiymiş yorumlarda öyle okumuştum . Sağlamligi için bir şey diyemiycem bilmiyorum 🤷 bende de park beşik var ikinci el. Normal bı beşik☺️
Gunesim1 Cicikus1 hem anne yanı hem park beşik hem de çok uygun fiyatlı. Sağlamlığına güveniyorsanı çok kullanışlı duruyor ben alırdım.
Olich Cicikus1 yandan açılması çok çok önemli, biz maalesef bu konuda gol yedik. Şu an bebek 17 aylık kendisi çıkmak istiyor yataktan ama yüksek olduğundan çıkamıyor. Hamileyim birde artık belim kopuyor koyarken çıkarırken 🙈
Cicikus1 Sogancik Evet ben de yorumlara baktım alanlar memnun kalmış inşaallah ben de beğenirim, şuan oda yapma gibi bir durum olmadığı için uzun süre yatabilecegi portatif bir şey olsun istedim 😊
Cicikus1 Gunesim1 yorumlara baktım herkes memnun yani kullananlar sağlam diyor ama inşaallah öyledir.
Cicikus1 Momocuk-48 dıger markaları da araştırdım fakat fiyat olarak arada baya bir fark oluyor, kullanıcı yorumlarına göre sağlam duruyor olumsuz yazan olmamış ama inşaallah öyledir
E_daaa Ben de araştırdım elele ve yoyko arasında kararsız kaldım ama en çok yoykoyu beğenmiş anneler onu sipariş vericem inşallah