Adakus Flz 28 haftalarda gitmiştim 1.300 demişti boyu da 35 demişti ama şuan ne kadar oldu bilmiyorum 😊 inşallah güzel kilo alır yaaa
selen8sefam Bizde 30+4 olduk 28 haftalıkken 1.500 kiloyduk haftaya randevumuz var bakalım kaç olmuşuz 😊
Emineslh Flz yok canım geride diye düşünme benim de 1670 gr dedi 29 haftayken sonra birden hem ben hem bebek hızla kilo aldı yani 30 haftadan sonra bebek hızlı büyüyor ve şuanda bile karnım sanki birden büyüdü gibi sizinde 2 kilo olur ❤
selen8sefam Flz yok canım geride değil bizimki baya önde gidiyomuş doktor öyle söyledi seninki normal 😊
Esesli Adakus ben 28+0 da gittim 1090 gr dedi. Biraz zayıf olacak galiba kızım. Doktor uzun ince olacak galiba dedi
Adakus Esesli benim 35 cm di 1,300 dedi ama artık bizimki basıl olur bilmiyorum 🤷♀️ sağlıklı olsunlarda kikolu zayıf hiç önemli değil
Esesli Adakus aynen canı içinde olsunda. Zaten bizim karın cevremiz geride 1 hafta. Ondan zayıf sanırım
Flz Ayy içime su serptiniz kızlar 🙆🙆 doktora da sordum geride mi dedim yok hayır normal kilosu dedi Ne kilolu olsunlar ne de zayıf 😂🙄
Esesli Meliss benim eşim aşırı zayıf zaten. Bi kere yüzünü net gördük 3 boyutlu onda da herkes eşime benzetti ona benzerse zayıf olur
Esesli Adakus bilmiyorum ki. Karın çevresi baş çevresi ölçüyor Ya hep. Karın çevresi 28+1 le uyumlu mesela. Ben suan 29+0 ım