Cimen_bebek Hafissee Bende burda bekliyim. Aşım yok emziriyorum ve cok korkuyorum Allah korusun. Üstte kalsın.
BeybininAnasi Hafissee evet emzirilebiliyor maskeyle ve eller yıkanarak. Emzirilmesi de çok iyi antikorlar direkt bebişe geçiyor. Zaten emziren annelere ilaç da verilmiyor
Hafissee gamzosgamzos Cennetannesi Anesanne emziriliyo mu emzieilmiyo mu 😁 kime inancaz şaşırdık vlla ya
gamzosgamzos Hafissee emziriliyor sadece verdikleri ilacları içemiyorsunuz bebegi eldiven ve cift maske ile emzirebilirsiniz
gamzosgamzos Hafissee ben covid oldugumda emzirmiyordum ama bir cok emziren kisi devam etti happy kidste ara canım gecmisten net bilgi edinirsin
Portakalgeliyor Hafissee Emziriliyor anne ateşli de olsa hastada olsa emziriliyor anne sütü bebeği koruyormuş .. Korunmalı (maske vs ) olarak emziriyorsun , emzirmeme gibi bir şey duymadım burda duyuyorum bende ..
Cennetannesi Hafissee görümcem ve tanıdığım kişiler kovid oldu ve hepsi emzirdi bebeğe geçmiyor bebeğe el yoluyla nefes yoluyla geçiyor tam aksine antikor üretiyor merak etmeyin
Berraeva Hafissee 23 gün oldu doğum yapali zaten doğumum da kovidden dolayı oldu. 1 hafta sonra doktor bulacilik gidiyo eldiven ve maskeyle emzirebilirsin dedi bana o sekilde oldu bende