Sevtugm Kizlar dun yazmıştım kabiz oldum afedersiniz baya ıkındım diye sonra az ayakta kalmıştım dun yürütmüştür bu sabah uyandım gaz sancısı gibi bisey vardi afedersiniz oturdum bekledim lavaboya az da olsa çıktım fakat karnım hala o agri var regl ağrısı desem değil anlayamadım.
Kerem_mom Üşütmeyin bende pervane klima önünde durdum ertesi gün çok fenaydım bi de kayısı falan yiyin. Çok fazla muz şeftali falan yiyince de tetikliyor kabızlığı
Sevtugm Kerem_mom bende gece boyu klima acikti acaba ondan mi blmyrm ama alt karin sağ sol ve az srtm mesela
brndamla 35+5 bu sabah aynı ağrılarla uyandim. Saat 5ten beri gecmedi, doktoruma yazdim normal mi diye. Forumda takılıyorum dikkatimi dağıtmak için. Benim tahminim rahim büyümesi ile ilgili olduğu, bakalim doktor ne cevap verecek.. gecmis olsun
Sevtugm brndamla sizin haftanız sonuna doğru hep beraber sağlıcakla anneli babalı bebekli inşallah🙏🙏🙏 🤲 Ama ben 22 içindeyim
Kerem_mom Sevtugm benim klimadan oldu diye düşünüyorum sıcak tuttum geçti yani. Bence klimaya dikkat farketmiyoruz üşütüyoruz
Sevtugm Kerem_mom bende pike ortmustum ama blmyrm ondan mi dersiniz suan uzanıyorum kalkamıyorum biraz takip edecem geçmezse doktoruma gidyrm doktorada her şeyde gidesim gelmiyor ama bilemiyorsun ne iyi kötü ben birde kabizdim zorlandım etkisi var mı blmyrm
Crcs Sevtugm ben de 22. Haftadayim ve gebelik basindan beri kabızlık problemi yaşıyorum. Geçen hafta cereyanda üstüm açık uyumuşum karin agrım çok oldu. Sıcak tutun kendinizi şimdi. Yine de yanlış yönlendirmek istemem aksi bi şey hissederseniz doktora görünün tabii. Ben cereyandan olduğunu bildiğim için ona göre hareket ettim.
Kerem_mom Sevtugm kabızlık içinde kayısı bol bol valla başka çözüm bulamadım 😀 Allah kolaylık versin kabızlıkta inanılmaz zor
Sevtugm Crcs canim takip edecem tabi devam ederse doktora gidecem. Bende kabizdim ve üstüne sabaha kdr klima acikti bir de adana evde şort atletleyim sürekli pike örttüm ama incecik üşümüş olabilirim kabizlikta vardi şiddetli değil ama arada agri oluyor takip edecem kendimi