Papatya23 Merhaba hanımlar kapı süsü ve takı yastığı yaptıra biliceğim güzel güvenilir bi sayfa varmı acaba
Aanneoldumm Papatya23 instagramda Soner süs bebek dün geldi ürünüm çok güzel yapmışlar tavsiye ederim
Arzuaksumom Papatya23 Kutucumuz diye bir sayfa var tüm kitler hazır satılıyor alıp keyifle kendin yapabilirsin üstelik yarı fiyatına 🙂
Orsta Papatya23 pleksi_aaadunyasi var cok uyguna yapiyolar bence sayfaya bi bak . Ben ilk kizimdada magnet yaptirmistim , tamesini 2 tlye yaptirmistim cok guzel yapmislardi. Simdi pleksi kapi susu ve yastik felan 120 tl miydi neydi yine ordan yaptircam
Tospiikkk Arzuaksumom Ya ben de böyle düşünüyorum hem yaptırmak istiyorum ama gerçekten fazla pahalı olduğunu düşünüyorum o yüzden kendim yapacaktım fiyatları ne kadar acaba
HaticeTugra Canım instagramda mavinin tükkanı diye sayfa var ben orda yaptırdım gayet ilgili ve özenliler tavsiye ederim pişman olmazsın 👍🏻
Surimsine Orsta bu sayfanın dolandırıcı olduğuna dair happy mom da başlıklar açılmıştı 🤔 özellikle Bahar Aktuğ diye birinin adı yazıyor demişlerdi.
SerpilEsra Orsta seker shoptan yaptirin pleksi sus yastik ordada cok uygun 130 tl set bakin paylasimlarina ve ben cok cok memnun kaldm 13. Gun yapilmis halini atip kargoladilar 2 gunde elime ulasti kargoda uygun. pleksi aaa dunyasina bulasmayin hicbir sekilde
Medilifegun Papatya23 gecen yıl kizimda nimesis-florista sayfasından yaptirmistim hiç memnun kalmadım teslimatbsureleri çok uzundu ve ilgisizlerdi bu kiizmda da basta yaptirmicaktim ama sonra aman olsun birntane diye sd.tasarimlari diye birnsayfadan yaptırdım ilgilileri fiyati da iyiydi 170 tlye yaptırdım tavsiye ederim
SerpilEsra Surimsine evet onlardan biriside benim yaptiklarini gondermiyorlar baskasina gondermisiz diye diye 1 ay oyaladilar sonrada cirkeflestiler alt tarafi araba icin dikiz aynasi susu yaptirmistm iyiki baska bse degilmis