Merhaba arkadaşlaaaar, sıra bana geldi 😂 uzun uzun herkesinkini okuyup benim nasıl olacsk diye düşünenlerden biri olarak doğurdum ve sirayi sizlere attım 🤩 allahim bekleyen herkesinkini kolay geçirsin bir avazda doğurtsun inşallah 😍 2 3 haftadır aktif bir açılmam vardı 😌 pazartesi günü kontrole geldiğimde doktorum cumaya kadar bekleriz olmazsa cumartesi yatisini verir bebeği alırız demişti, çok şükür kızim cumartesiye beklemeden 1 Eylül istediğim tarihte doğdu 😂🤩 Biraz uzattım sanırım, doğurmaya hiiiic niyetim yoktu şahsen ne ağrı ne sancı 0 di ama açılmam vardi 3cm, bugün eşim ve ailemle gezmek için dışarıya çıkmıştık 1 saat gezdik sonra başka bir yere gitmeye karar aldık arabanın içinde yolda giderken eşim yüksek bir yerden biraz hızlı geçti içim bir hoş oldu dedim ayy, yaptım 😂 sonra aradan 2 dakika geçti sanki içimde bir su dolu balon varmıştaaaa iğne batmış gibi piiiit etti 😂 ay dedim yine bildim suyumun patladığını burada herkes aynı şekilde tarif etmiş çünkü, neyse hiç seslenmedim eşime felan suyum o an inmedi çünkü sonra gideceğimiz yere geldik arabayı, park ettik arabadan indim bir suyum indi arkadaşlar 😂 çok normal bisey gibi karşıladım çok şaşırdım kendime o an neyse hemen hastaneye geldik doktor baktı 4cm açılma neyse odaya geçtim başladım hafif hafif sancı çekmeye yalana gerek yok belli bir yerden sonra sancılar birqz ağrdi 😂 neyse 6cm e kadae pek aşırı bisey olmadi dayandım 6cmden sonra hemşirem gelip kas gevşetici iğne yaptı bazılarına etki ediyormuş bazılarına etmiyormuş bu oylr dedi bana da nasıl etki etti anlatamam 😂 neyse 2 saat felwn suyun altında durdum arkadaşlar, eğer doğum yapacaginiz odada banyo varsa bel ağrılarınıza aldırış etmeden suyun altında durun hep derim o, kadar faydası, var ki anlatamam, bir ara ağladım sancim artınca siklasinca sonra suyun, altına girdim pilates topu ebenin masajı felwn baya rahatlattı, son 1 saat çok sağlam bir ağrım oldu, sancim olmaz diyen yalan söyler hafif diyen yani 😂 sonra ikinma istediğim geldi söyledim doktor baktı ve doğum başlamış dedi hemen doğum haneye gittim ve ortalama 15 dakika da doğurdum ❤️ hastaneye saat 9 buçuk 10 arası girişim oldu 10 buçuk gibi sancılarım başladı ve tam 01.18 de yavrumu kucağıma aldım ❤️ merak ettiğiniz korktuğunuz herseyi sorabilirsiniz bebeğimden vakit kaldıkça cevap vermeye çalışacağım ❤️ Allah herkesi kurtarsın ama normal, doğum büyük, rahatlikmis, başta çektim ama şuan yatağımda o kadae rahat, ağrısız yatıyorum ki anlatamam, sadece hafif bir dikişlerin üzerinde baski hissediyorum tamam 😌 biraz uzun oldu hakkınızı helal ediiiin, ama bu doğum hikayeleri de uzunken güzel oluyor sanki 😂 😂