Havva-nurr Busra333 olsun 2. Dozu hala vurulabilirsin zaten ilk doz hiçbir işe yaramıyor 2. Doz bebeğe etki ediyor
Havva-nurr Busra333 ben bir kere 38 de oldum yani yarın yapar birde galiba 7 cm açıklıkda epidural vermemesinin sebebini ebe açıklıyordu 2 doktora sormuş verme demişler çünkü epidurali hazırlama süresi ile etki süresi var o zamana kadar sen doğurmuş olacaksın diyordu
Busra333 Havva-nurr heee anladım cnm o zaman tabi gerek kalmıyor doktorum haklı demek ki ama 7-8 cm e kadar öyle kolay ilerlese keske annemin öyle olmuş hastaneye gitmiş 1-2 saate doğum yapmış şiddetli hiçbi ağrı çekmemiş bi kere bagırıp ayılıp bayılmamış hatta bağıranlara falan şaşırıyormuş o kadar acıyor mu gerçekten diye 😄😄 dedim ilahi yaaa umarım sana çekerim 🙃
Havva-nurr Busra333 amin inşallah valla annemde hep diyor inşallah doğumun benim gibi olur diye oda 1 saat içinde doğuru veriyomuş 😅
Havva-nurr Busra333 yani ben öyle okumuştum ilk doz bebekte uzun süreli bağışıklık oluşturmuyo diye biliyorum ama zaten doğum steril ortamda olmaz paslı birşey ile kordon kesilirse diye tetanoz vuruyolar bildiğim kadarıyla
Busra333 Havva-nurr ne güzel yaa:) su sıra bi de 2 arkadaşım doğum yaptı ikisi de böyle pozitif normal. Doğum hep bir moral motivasyon oluyor insana
Havva-nurr Senel6767 epidural doğum sırasında belden verilen ağrı kesici oluyor canım sancılarını az hissetmen için prenses doğumda diyorlar
Busra333 Havva-nurr umarım bi sıkıntı olmaz yaa ben bi yarın sağlık ocağına gideyim doktoruma da ayrıca sorayım
Senel6767 Havva-nurr bunu devlet hastanesindede yapıyprlarmı acaba bu arada teşekkür ederim cevapladıgınız icinde 💖
Havva-nurr Busra333 benimde 2 arkadaşım 4 gün ara ile normal doğum yaptı ama onları ki negatif malesef birde bana anlatıyolar anlatma dedikçe akllın varsa sezaryen yap diyolar ama ben normal istiyorum
Ckfksldlflglglsks Busra333 bende 36+1im şuan normal doğum istiyorum tabi nişanım suyum gelirse gibi şeyleri şuan düşünüp panik yapmak istemiyorum çünkü kendim takıntılı bir insanım😏 ilk gebeliğim hepsi birer tecrübe olucak bakalım Allah hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin🙏😇
Busra333 Ckfksldlflglglsks aaa aynı hafta aynı gün :))) bende çok takıntılıyım hamilelikte biraz yendim aslında ama işte ama hala bayılır mıyım çok acırsa falan gibi düşünceleri atmak nasip olmadı 🤣
Havva-nurr Senel6767 onu bilmiyorum canım ya valla ben en başından beri özele gidiyorum doktoruna sorabilirsin ama
Ckfksldlflglglsks Busra333 vala bende öyle, araştırmıyorumda çoğu şeyi aklıma takılır kendime problem ederim diye arkadaşlarıma bile diyorum ben karambole doğuracağım bu çocuğu diye, çoğu şeyi bilmiyorum denk geldikçe öğreniyorum bakalım ne olucak😂😂
Busra333 Havva-nurr ciddi misin ? Keşke anlatmasalardı en azından… benim doktorum kızdı ben doğum forumda okuyorum falan diye ağzımdan kaçırdım😳🙈 sezeryan olan bir arkadaşım da bana aklın varsa şansın da varsa sakın sezeryan olma bir ay çok acı çektim zorunlu sezeryan olmustu.
Busra333 Ckfksldlflglglsks :)))) çok herseyi öğrenmekte iyi değil. Ben 2 gün önce spinal sezeryanın ellerin bağlanarak oksijen maskesi ile yapıldığını öğrendim mesela bakış açım değişti spinal olan😳😄😊
Havva-nurr Busra333 aynen ama ben inatla normal doğumdan yanayım doğum hakkındada bir fikrim olmaması ilk olmasınıda şans sayıyorum yoksa korkabilirdim anlatılanlardan