CerenErenAnkarali Valla ben sadece bunları yiyebiliyorum ev yemekleri kokuyo napayım ama😜 Sizce zararlı mı 😔
Glmgkcmm CerenErenAnkarali Canım bende senin gibiyim 2 gün evde yiyorsam3 gün disardayim zararı elbette vardır ama bol bol şu içmek lazım en faydalisi o rabbim korur bebeklerimizi
Alinmavi CerenErenAnkarali tabikide zararli hem de cok. Bazen ben de kendime engel olamiyorum patates kizartmasi hamburger yiyorum sobrasi vicdan azabi ama ozellikle patatese direncim cok dusuk kaliyor. Yiyebildigin ve saglikki olan seyleri sec canim ya sonrasi asiri kilolu bebek ileride seker hastaligi yapabilir bebegine gebelim sekeri icin de zararli
Rabia88 CerenErenAnkarali tabi ki de zararlı normal insanlar için bile zararliyken hamile ve bebek için kesinlikle hazır ürün tüketilmemeli diye düşünüyorum canınız çok istiyorsa Azda olsa tadın ama lütfen sürekli tüketmeyin 24+4 deyim öğrendiğimden beri gastfood yemedim zaten 13 yıldan fazladır kola falan içmiyorum mümkün oldukça makarna yoğurt zeytin tarzı şeyleri evde kendimiz yapıyoruz bu konu hakkında doktorunuza da danışın derim
Emnemrahf Benimde canım sürekli dışardan istiyo ya hele ki patatesss kızartması ama sürekli istemiyorum bazen geçiştiriyorum
Bng Emnemrahf ben de 1-2 hafta kadar patates kızartmasına takmıştım.hep canım istiyordu😊Allah tan geçti.
gizemmm Bende normalde hiç sevmem ama ilk aylarda bi kaç kez canım çekmişti🙂 sert oluyor ama Fas’t food Hazımsızlık kabızlık yapabilir çok fazla tüketmemek lazım arkasından bol su içmek lazım
CerenErenAnkarali Ya ev yemekleri benim midemi bulamdırıyo bende bi terslik var 😂 Allahım korusun bebrğimi napalım bugun giç birşey yememiştim burgerkingle kapanışı yaptım catlıcam
ebruligunler CerenErenAnkarali 7+2 günlük hamileyim bende bazen unutyorum ama ev yemekleri nedense çok kokuyomuş gbi geliyo bide gece falan cips cekiyo normalde ayda 1 kere yerdim 😁
Busraaras Ya kızlar sormayın bende aynı durumdayım çok yağlı cıvık şeyler tüketmiyorum ama nerdeyse her gün canım tost istiyor takmış durumdayım birde menemen 😒
CerenErenAnkarali Busraaras en azından evde yapılabilir ben burger dominos yiyorum çok garip ama ben böyle olcagımı biliyodum hep aşeriyodum çnkü bunları ahahah