Sedayaym123 28 haftalıgım sürekli terliyorum hayatıöda böyle terledigimi bilmiyorumm yaa bu durum sıcaklardan mı hamılelıkten mı sızce kılo aldıgım ıcın dusunuyorum ama artık dayanılmıyorre hayatımda hıc terlemeyen bş şnsanken🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
kdrr38 Sedayaym123 bende aynı durumdayım cnm bildiğin su dökülmüş gibi terliyorum ayaklarım aşırı yanıyo normalde yazın bile ayaklarım buz gibi olurdu hamilelikten olduğunu düşünüyorum bir an önce dogurmak eski ayarlarıma dönmek istiyorum son 19 gün kaldı çok şükür🤲
Akturk93- Sedayaym123 bende 29 haftalığım sürekli terliyorum ve herkese bundan şikayetleniyorum millet normal diyo ama 3. Gebeliğim ben ömrümde böyle terlediğimi bilmem sinirimden ağlıyorum çünkü sıcağı hiç sevmem hele terlemeyi Allah affetsin o yüzden yalnız değilsin canım🙈😔
osm Sedayaym123 hamilelikten ben ki yazın bile sıcakta üzerimi örterek uyurdum şimdiyse geceleri uykudan uyanıp duş alıyorum öyle iğrenç terliyorum ki herkes üşürken bile terliyorum 😂 son 25 sonrası rahatlarım inşallah az da olsa
Sedayaym123 kdrr38 ay ne guzel bitti maş hayırlısıyla al kucagına canım saglıkla bnde öyleee donardım ama yanıyorum ya artık
Sedayaym123 Akturk93- ayy aynı bende eşimi kaldırdım şimdi nerdeyse normal normal yat diyo 😬😂bezdım Rtıkk dus almaktan demek ki hamilelikten canım ya neyse bebısler gelsınde hayırlısıyla 🤪
Sedayaym123 osm ay ğnşallah valla benimde tek temennım onh dusunmek bıde havalar soguyacak hayırlısıyla sabırsızlıkla beklşyorum soğuk havaları😄