Aleyna_yrn22 Masallah kızım hiç formundan düşmüyor sürekli hareket halinde sürekli vuruyor ☺ilk hamileliğim ve çok mutluyum az bi zamanım kaldı
Masalveeannesi Aleyna_yrn22 aynı gündeyiz canım benimde kızım olucak çok hareketli hiç yerinde duramıyor sağ tarafimda hep sanki bian sağ tarafımı delip cikicak gibi hissediyorum
Masalveeannesi Aleyna_yrn22 benimde ilk hamileliğim ve çok heyecanliyim bi an önce doğsun kavuşalım istiyorum
Mucizem31 Aleyna_yrn22 ben bugün 3+5 oldum koz annesiyim ilk gebelik ilk heyecan rabbime sonsuz şükürler olsun. Hamileliğim de iyi geçti inşallah bundan sonrada güzel gider az kaldı ve benim bebeğimde hareketli maşallah
yildiz_07 Aleyna_yrn22 bende 31 haftalık gebegim bizim prenses de hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır çok şükür🧿🧿❤ 2 3 hafta öncesine az kıpırdıyordu sorun mu var acaba diye düşünürken şimdi çok kıpırdıyor rahat mı edemiyor diye düşünüyorum 😆😆😆🧿
Bir_tospik_beklerken Aleyna_yrn22 maşallah size bi benim kız nazlı heralde günde bir defa haraket etme şükrediyoruz 2 defa bayram etse bayram ediyoruz😄😄