Aaanneeyiiim Berensmoms19 hayır normal değil hemen acile git benim dört beş damla gelmişti düşük riski varmış 4 aya yakın yattım
rumeysatok Berensmoms19 şimdi yavaşça yerinden kalk ve hemen hastaneye bence sakın ihmal etme 6. Haftada birkaç damla diye önemsemediğim kanama dağ gibi oldu büyüdü 21 haftalık gebeyim hala kanamam var doğurana kadar da yatıcam ihmal etme sakın
Pinarr35 Berensmoms19 benimde bugub geldi su an hastanede yatiyorm bu gece dusuj engelleyici yaptilar kanamam yok su anda sukur
OzdenLina Berensmoms19 evet acile git hemen kendi doktorun varsa onu arayabilirsin bende yasamistim doktorum düsuk önleyici igne yaptirdi bide progestanla magnezyum vermisti ihmal etme Allah yardimcin olsun🙏
Berensmoms19 Aaanneeyiiim benimde çok değil az ama gittiğimiz hastaneler normal deyip gönderdi 😒 yarın kendi doktoruma gideceğim
Pinarr35 Berensmoms19 az az geliodu ama dub gece arka arkaya geldi betam yuksek cok sukur ama sabah yine biraz gelmis takip yapiolar
Aaanneeyiiim Berensmoms19 sakın ihmal etme evet yerleşme kanamasından olabilir ama kendi doktoruna da git canim
Limonsekeri Devlet hastanelerinde hiç bir şey yapmıyorlar özel hastaneye ve iyi bir doktora gitmenizi öneririm çok geçmiş olsun