Soraya Ben 7 gelinimiz 5 aylik hamile annemin yıllar sonra nihayet torunu oluyor ben gurbetteyim göremiyor ama gelinimizle aynı sehirdeler. Ikimizinde kızı olacak heyecan içindeyiz. Annem her an gelinimizin yanında olmak istiyor torununu görmek karnında onu sevmek istiyor. Ve evet kardeşim isi dolayısıyla bir çoğunuzun eşi gibi kontrollerinde eşine eşlik edemiyor. Eğer bizim gelinimizde böyle bir düşünce içinde ise allah ona gonlune göre versin çünkü bizi hak etmeyecek birisiymiş. Samimiyet göstermediginiz insanlardan beklenti içinde olmaniz büyük hata. Düğün takı saygı sevgi isteriz ama bunun bir bedeli olmalı. Söyleyeceklerim bu kadar...
Sema166 Mucizeveannesi Benimde ilkti gelmişti anlıyorum seni inşallh tek gidersin yada randevunu çok erken saate alıp değiiştir sorarsa erkene alındı bi dahaki sefere dersin ☺️
Sakvsr Sema166 hayır anlamadığım görüp ne yapcaklarsa 😂 eşim çok şükür anlayışlı canım allah herkese nasib etsin
lutfiyeozkan Sen oraya kadar zahmet etme biz sana getiririz ultrason resmini de. Burunlarını sokmasalar olmaz 😡 benimki daha demedi ama ilerde diceni düşünüyorum
Kkync Mucizeveannesi Benim kayınvalidem de kaç kere geldi öyle mutlu oluyor ki bebeğe bakarken 😊 Göbek açmakta mahrem bir şey göremiyorum ben . Kayınvalide değil de bebeğin babaannesi olarak bakın olaya . Heveslerini kırmayın bence
Zeynepsa Mucizeveannesi Ya gelsin o da nolcakki. Ozel birsey soracaksınız anne musade edersen konusacaklarimiz var dersin muayeneden sonra.