Begum_dundar Son 20 dakikadır sürekli tuvaletim geliyor ve şimdiye kadar 6 7 belki daha fazladır tuvalete çıktım normal idarar gibi değil su renginde normalde idararım biraz koyu renk acaba suyum mu geliyor? Sancım vardı ama azaldı
Begum_dundar busrasahinn geldiğini hissettiğim an gidiyorum tuvalete ama bu kadar sık gelmesi normal mi resmen çıkamıyorum tuvaletten
Bernamelis Begum_dundar kaç haftalıksınız bende öyleyim geldikçe geliyor çok bunaldım artık tuvalete gitmekten gecem gündüzüm birbirine girdi 🤦♀️
busrasahinn Begum_dundar yani şöyle eger suyun olsa tuvalete kadar gidemezsin ayağa kalktığın an hatta oturduğun yerde akar gider ve sen hiç bisey yapamazsın son zamanlarinsa yeri dar olduğu için baskı yapıyordur ondan da olur
Begum_dundar busrasahinn herkeste aynı olmuyor diye okumuştum birkaç yerde bazılarında bi anda gelirken bazılarında kesik kesik oluyormuş o yüzden sordum
Bernamelis Begum_dundar maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊🙈 bende öyleyim sürekli kendimi dinliyorum tutabiliyormuyum diye bakıyorum çünkü bende orda burda okuyorum su gelince onu tutamıyormuşsun birde siz deneyin olmadı doktorunuza bi danışın ne olur ne olmaz
BusraKc7 Begum_dundar en güzeli altına bir ped koy hafif hafif geliyorsa kaçırma da vardır benim ebem öyle demişti doğum dersinde …
ratatosk Begum_dundar benim kesik kesik gelmişti ama şöyle tuvaletim geldi gideyim diye bi durum olmadı ayağa kalktıkça aktı ve tutamıyorsun. Eğer tutabiliyorsanız çiştir. Emin olmak için bi acile gidin isterseniz turnusolla bakarlar
Begum_dundar BusraKc7 koydum sabaha kadar beklicem artık zaten normalde 11 Eylüle doğum tarihi aldık ama normalde de sık tuvalete çıkardım ama bu biraz tedirgin etti çünkü hala tuvaletim geliyor gibi hissediyorum
Begum_dundar Bernamelis amin sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ☺️ Denicem dediğinizi teşekkür ederim
BusraKc7 Begum_dundar yani rengi kokusu arada bak … telaş yapma su geldikten sonra vaktin var .. çok tedirginsen benim doktorum dediği şey en yakın hastanede hemen bir nst çektir . Doktoruna at açıklık bakılsın … doktorun çık diyene kadar bekle at ona değerlendirsin çünkü erkenden ayrılırsan belki başka şeylerde isticekti yarım kalıyor .
Esma97- Begum_dundar sistit olmuş olabilir misiniz bende çok sık çıkıyorum son haftalarım olduğu için özellikle baskı oluyır ama sizin dediğiniz aşırı sık sanırım idrar yaparken yanma gibi bi durum oluyor mu
2Mommom Su dedigin tuvalete gideyime bile frsat kalmadan akar gider,bebeginiz baski yapiyordur pozisyonu belki o sekilde oldugu icin tuvaletiniz geliyor muhtemelen
Begum_dundar Esma97- normalde idrarım koyu renk olurdu bu sefer şefaf geldiği için biraz tedirgin oldum ama şimdilik bişey yok sanırım ben telaş yaptım