Bfduam papatya56 çok sevindim, çok şükür geçen aydan sonra güzel haberlerini aldık. Ne ara hemen kan verdin:)
papatya56 Bfduam Bugun hemen acılde verdim sonra doktoruma gıttım ıgneye basladık sağol canım Allah razı olsun 🥰
catwalk papatya56 canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah🙏🏻 Senin de bat 14 eylül mü?hemen başladın mı iğneye?
papatya56 catwalk 14 eylül canım başladık doktor kese oluşunca dedı ben simdi baslamak istedim sağol canım Allah razı olsun Rabbim kısmenın kucağını bos bırakmasın🤲🏻🥰
catwalk papatya56 benimde bat 14 eylül ve pozitif çıktı.iğne kullanmam gerekiyor o yüzden sordum.mutlu,sağlıklı geçsin inşallah🙏🏻
Nurciv papatya56 gözün aydin canim insalllaahh cok güzel saglikli rüya bi gebelik gecir ve saglikla kucagina al bizlerede dua et 😍🤲🏻
papatya56 Nurciv İnsallah canım Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın sanada nasıp etsın saglıkla🤲🏻
aysessozer papatya56 kuzum çok sevindim senin adına ☺️ Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
Meryemtolga papatya56 papatya56 cok sevindim hayirli ugurlu olsun rabbim sağlıklı shatler kucagina almayi nasip etsin