MinikMucizeninAnnesi Bugün tam 21+6yım. Gündüzleri çok fazla değil ama geceleri oğlum içerde ne yapıyor anlamıyorum maşallah çok hareketli şimdiden 🙈 Sizin bebişleriniz ne durumda hanımlar 😂
Eda-5807 MinikMucizeninAnnesi benımkı 25 haftalık ve 32 haftaya kadar acayıp hareketlıydı sureklı dönüyordu falan ama suan 34+6 haftalığım hareketlerını az hıssetmeye başladım çok güzel bır hıs ama içinde bır canlı hareket edıyor 🥰
Nesossssss MinikMucizeninAnnesi 20. Haftadayız bazen sabahları resmen onun hareketiyle uyanmaya başladım🥰 sanırım acıkıyor diye düşünüyorum 🙈 çok mu saçma😂
Zeyyyn MinikMucizeninAnnesi 33+5 teyiz benim kız tam kuduruk vallahi horon tepıyor içimde 😊😊 bugun ayağı elime geldi çok garip oldum zaman çabuk geçsede doğsa miniğim
MinikMucizeninAnnesi Nesossssss bence saçma değil bende sabahları ⅚ gibi hareketi ile uyanıyorum ve aç oluyorum azıcık bişeyler atıştırıyorum ikimizde tekrardan uyuyoruz 😂😂
Nesossssss MinikMucizeninAnnesi maşallah 🥰 Rabbimin en büyük mucizesiyiz biz☺️ Sağlıkla doğsunlar inşallah 🤲
MinikMucizeninAnnesi Zeyyyn Neyseki zaman çok çabuk geçiyor şimdiden ne ara 22 haftalık oldum diyorum 😍