67gl67 Merhaba göğüs pompasi olarak hangi markayı kullanıyorsunuz ben karar veremedim. Philips Avent ve mochi arasında gidip geliyorum. Birde gümüş göğüs ucu kapağı kullanan varmı nasıl bişey çok pahalı ürün çünkü ondan almaya gerek varmı
08Hale80 67gl67 iki sorunuda cevapliyim kesinlikle avent ve kesinlikle gumus kapak bebegim malesef kuvezde sut sagiyorum makinadan cok memnunum ve gumus kapak kullandugimdan hic yara aci vesaire olmadı
frambuaz 67gl67 kisiden kisiye degısıyor bazıları gumus kapakların bir faydası olmadığını gogus kalkanlarınım cok iyi oldugunu dusunuyor bence de gogus kalkanı hem kullanım alanları daha fazla ve daha uygun gumus kpaaga gore ve kesinlikle avent
Glbnpk 67gl67 Mamajoo pompa kullanıyorum memnunum. Tekli ve elektronik. Gümüş göğüs kapakları da çok işe yarıyor.
67gl67 Eryener93 daha önce hiç kullanmadım internette çok gördüm çok tavsiye ediyor ama ne işe yaradığını tam olarak bilemiyorum ilk hamilelegim olduğu için bu konularda acemiyim biraz 😊
08Hale80 Eryener93 32 haftalik dogum yaptim aslinda oncesinde de kullanim.oneriliyordu ama eeken dogumdan dolayi kullanamadim dogumdan beri hep gogus ucunda yara aci yok
Ipek0z 67gl67 ben lansinoh manuel pompayı aldım çok memnunum beş aydır elim ayağım oldu yani ama elektronikleri bilmiyorum. Gümüş kapak kullanan tanıdıklarım çok memnun kalmış ben alamamıştım