Busehabib Arkadaşlar 32 haftalık hamileyim bu akşam şiddetli bı şekilde sol böbreğimden ağrı girdi geçmek bilmiyor nefesimi kesiyor başına gelen var mı böyle bi durum
Ceren01 Busehabib bebeğinin ağırlık noktası o tarafta kesin ondan öyle ağrınız oluyor benimde aynı şikayet ara ara sağ tarafıma giriyor ve acayip ağrı yapıyor alıcak duruma geliyorum sırtıma masaj la azalıyor biraz 🙄
07Minem Busehabib bi arkadaşlarım anlatmıştı sizin tarif ettiğiniz gibi meğer taş düşürüyormuş . Allahım göstermesin inş basit ve sebepsiz bi ağrıdır . Geçer gider 🤲🏻
Busehabib Aynrr_122 İnşallah cnm ya Zaten hamileligim sorunlu geçti son aylarda bide böbrek sancısı ve ağrısı çıktı
Busehabib 07Minem Allah korusun inşallah öyle bişey yoktur acile gitmek istemiyorum bişey yapmıyorlar bu pandemiden dolayı
Selin12- Busehabib inşallah kum ve ta taş düşünmüyorsunuz dur bol bol su için ayaklarınızı sıcak tutun birde böbreğinizi sıcak tutun
Dilekcnkn Busehabib Benimde hep sol tarafım ağrıyordu , geçen gittim doktor baktı acaba dedi hani böbreğin mi büyüyor bir idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktı sende doktora gittiğinde sor ben 33 haftalığım
Fehime16 Busehabib idrar renginde farklilik varsa böbrekte taş durumun olabilir canım başıma geldiğinden biliyorum inşallah öyle birşey değildir geçmiş olsun