Sunay10 lavininannesii eşim bana bıraktı fakat ne desem ay o ne diyo sizler bi fikir verin belinay esila Minel
lavininannesii Ciciannecik gebeskaplumbaga ay inanmıyorum yalnız değilim iyi ki varsınız🙏🏻Sizler Neden karar veremiyosunuz
Sunay10 kukiveannesi güneş çok güzel benimde aklımda bu isim bide iki isim var eşim beğenmiyor çoçuk gelicek ismi yok 😂
kukiveannesi Sunay10 bence de Güneş çok güzel o kadar alıştık ısındık ki duyunca sıcacık oluveriyoruz🥰 diğer isimler ne düşündüğünüz
gebeskaplumbaga lavininannesii bi isimde duramıyoruz en iyisi doğduğunda karar verelim dedik ortak sevdiğimiz isim yok bide😂💁♀️
lavininannesii gebeskaplumbaga bende keşke öncedem beğendiğim sevdiğim isimler olsaymış dedim çok zormuş valla
Birprensbirprensessss lavininannesii 38 olduk kızımız olacak ismine karar veremedik Eylül Zümra Beray filan düşünüyoruz ama kararsız kaldik
gebeskaplumbaga lavininannesii iyiki beni anladınız isim çok zor diyorum nasıl oldu diyolar herkes nasıl koyuyo 🙄bizde Nisa Gökçe ve zeynep arasında gidip geliyoruz bakalım belki bunların hiçbiri bile olmaz çok kararsızız çünkü 😂
Birprensbirprensessss lavininannesii ayın en parlak halı demekmis dinimizce koyulmasinda sakinca yokmuş bildiğim kadarıyla
lavininannesii gebeskaplumbaga bana da başkası isim koymak çok zor dese saçmalama derdim gebelikten önce ama şimdi bende herkese ne kadar zormuş diyorum😂