Nymphadoraa Gnc824 merhaba ☺️ Bebeğim 3,5 aylık. Joie Serina kullanıyorum. İlk başlarda çok durmak istemedi ama müzikle vs alıştırdım. Rahat ettim. Oyalanıyor, kendi kendine uykuya dalıyor
elifenes20 2-prensesannesiii tamam canım haber ederim inşallah memnun kalırsam post olarak paylaşmayı düşüniyorum memnun kaldıklarımı👍🏻🥰
mlkyll https://ty.gl/35ovbv4qr0 bundan aldık dün geldi kurulumu da çok kolay indirim vardı bebeğim doğunca inşallah kullanacağız
Gnc824 mlkyll ben de beğendim bu modeli ama kimi bebek yatmıyormuş çok iade edenleri duydum hatta daha üst modellerinde de o yüzden kararsız kalıyorum maliyeti yüksek üründe, bu arada güle güle kullanın şimdiden 🤗
mlkyll Gnc824 çok teşekkür ederim ☺️ evet kimi bebek kabul etmiyormuş umarım eder bizim oğlan bakacağız artık ☺️
Kokcuduru Bende babybjörn ana kucagini aldim kendini hareketi ile sallaniyor ve bu bebegin kaslarinici. Gelisimi icin cok onemliymis arkadasimda gorup aldim cocugu 7-24 onda yatiyor onunla buyudu resmen
ebru_d_ Gnc824 Benim arkadaşım bunun gibi kullanıyordu çok memmundu bende aldım Trendyolda falan var tripper anakucagi yazarsanız çıkar. Yüksek fiyat vermek istemiyosanz o tür bir şey olabilir bence
Kbrbisi21 Ben eski usul anakucahi tercih ettim aciikcasi titresimlilerdende baktim ama hediye sec denilince fazlada abartmayayim dedim normal sectim e bebekten