gencanne15 Minik_kalplim_ Ay bende acaba şuan doğum pozisyonunda mı kanala girmiş diye çok merak ediyorum yani kendini toplayınca sanki hala yan duruyormuş gibi geliyor bana
yeniannna34 Minik_kalplim_ valla benim ki dogum pozisyonu almış ama hiç anlamadım ayaklarını aşağıda sanıyorum ama kafası asagidaymis🤣🤣
Zeyyyn Minik_kalplim_ kanala girdiğini değilde döndüğünü anlarsınız göğsünüz altında ayakları ile ittriuor vs oturamıyorum bile ve başladıysa kasık kısmında hıçkırık hissediyorum ben
gencanne15 yeniannna34 Ay benimde öyle diyorum bu kesin ayak 😂😂bu yanda top olan kafası ya da poposu felan
Minik_kalplim_ Zeyyyn bazen göğsümün altında ayaklarını hissediyorum acıyor çünkü bugünde kasıkta hissettim tekmesini acaba kararsız mı 😂😂😂
Eda-5807 Minik_kalplim_ doktor soyledı 30 haftalık gıttım ters dönmüş normal doğum pozisyonunda dedı 33 haftalık gıttım yıne aynı duruyor ama kanala nasıl gırdıgını bende bılmıyorum 😌
Zeynepcy Ben döndüğünü de kanala girdiğini de anladım ayaklarını kaburgalarıma soka soka döndü baya hissettirdi sağolsun 😂 kanala girerkende sürekli yukarı aşağı hareket etti sanki bir yere yerleşmeye çalışıyormuş gibi
Anesanne Minik_kalplim_ ikisi farklı şeyler yalnız. Döndüğünü ayaklarının hareketlerini kaburgalarınız tarafında hissediliyor sanırım ordan biraz anlaşılabilir. Kanala girince de aşağı inmiş oluyor daha rahat nefes alınıyormuş diyorlar. Ben de henüz kendim yaşamadım
kayra_06 Minik_kalplim_ Muayene de doktor söylemese anlamazdim ama döndüğü hafta çok şiddetli ağrım olmuştu yürüyemiyordum o derece hala aynı yarım saat zor yürüyorum sanki doğuracakmışım gibi
yeniannna34 gencanne15 valla aşağı bazen öyle baskı oluyorku diyorum heralde ayaklarıyla itiyor meğerse dönmüş anlamadim gitti 🤣
kayra_06 Minik_kalplim_ doğacakmış gibi afedersin vajinada hissediyorum sürekli ayağa kalkarken yürürken hep çatı ağrım oluyor kanala girmiş bile olabilir ama doktor bu konu hakkında bişey demedi
Liyaa Minik_kalplim_ kanalı anlaşılır mı bilmiorm ama doğum pozisyonuna anlayabilirsin bence. Hıçkırık tutuyor ya zaman zaman bebisleri. Eğer o hickirigi rahim tarafında hissedersen kafası orda demektir😂yani ben öyle dusunuorm
gencanne15 Minik_kalplim_ 39+1olup anlamıyorum ve kanala girip doğum pozisyonu almamış diye korkuyorum