Tuliy5 ilknurum61 Melisa bence de iyi değil. Yunan mitolojisinden geliyor. Mitolojideki Melisa’nın cesedinden arılar çıkmış. Öyle ürkütücü bir hikayesi var bu ismin yani. 🤔 Arya iyi ama. Alya da olabilir. 🌸 Öneri olarak da Meltem diyorum 🌸
Eylul2797_ ilknurum61 eslem. Ebrar. Hümeyra. Eylül. Ela. Mevanur. Zeynep. Arya. Elifnaz. Aysima. Gülce. Hiranur. Hayrunnisa. Tugba. Deniz. Züleyha. Asya. Seda. Eda. Semanur. Nazlı. Ezgi. Gizem. Esila. Aklıma gelenler bunlar umarım begenirsiniz
Semanurozgan ilknurum61 cinsiyetimiz kız bekarliktan beri Ebrar ismini istiyordum eşimde yanına Asya olsun dedi Ebrar Asya koyucam Allah izin verirse
Aysebln ilknurum61 bir kızım var adı DAMLA 💕 ikinci de kız olacak nasipse ona da DURU adını vermeyi düşünüyoruz ☺️ benim her ne kadar aklımda OKYANUS ismi olsa da 🤭🤭
Cerenvebebisi ilknurum61 biz 17 haftalıkken öğrendik şuan 27 haftalığiz hergun bı işim tartışması evin içinde sonunda karar verdik Elisa Nur koyuaz Allah izin verirse 🤲
[silindi] ilknurum61 benim adım melisa sezen hep diyorum kendi ismim olmasa kızıma melisa koyardım diyorum ama işte🤷♀️
Fatma3838 ilknurum61 ben Azra koyacağım kısmetse. Ama Aden Asya Defne Rana düşündüğüm isimler arasındaydı 🤗