Bir_tospik_beklerken Bir an önce kavuşmakla, heyecandan zaman dursun diye kararsız kaldığım günler sanırım 😊😊😊
Ftm_75 Bir_tospik_beklerken bizimde son 28 heyecan dorukta artık gelsin diye elimden geleni yapıyorum hurmalar yürüşler falan Rabbım sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
BurcuArslan Bir_tospik_beklerken benim 3. Gebeliğim 3.oglum olacak kısmetse ameliyatta kordinlatimi bahlatmayi düşünüyorum 31+4 nezaman geldi geçiyor anlamadım hamilelihkmin tadını çıkarmaya bakıyorum hem heyecanliyim hemde karnımda dursun tadını çıkarayım modundayim 🤗💙💙💙
Elif_Eda Bir_tospik_beklerken Uygulamaya göre 36 ama 8 eylülde gidicez 36.haftamız doluyor olucakk 😍😍 Bakalım ne dicek doktorumuz
81akmnfgn Bir_tospik_beklerken son 46 🙈ama sezeryan olucam muhtemelen 36 😂sağlıkla gelsin miniklerimz😇😇
Bir_tospik_beklerken BurcuArslan allah bağışlasın 🙏🏻 sağlıkla gelsinler inşallah çok güzel bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin 😇
BurcuArslan Bir_tospik_beklerken amin inşallah Rabbım herkesin gönlüne göre versin Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Bir_tospik_beklerken Elif_Eda bende gidiyorum işte her hafta ne olacak ne dicek diye 😄 hadi doğuma dese düşüp bayılırım sanırım
Elif_Eda Bir_tospik_beklerken Siz kaç haftalıksınızz acaba..Ay bende öylee 34.haftada başı aşşağıdaydı birde kilosu da önden gidiyor..Nst de falan nabzı falan çıkarsa sancım olursa alırsa diye korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok😊Öylede çıkacak böylede hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrularımız inşaAllah herşeyim hazır gerçide ne biliyim insan gerilmiyor değil..Birde böyle bir doğum hikayesi okumuştum etkisinde kaldım galibaa 🤣🤣
Bir_tospik_beklerken 81akmnfgn amin nasıl karar verdiniz sezeryana 😄 ben sanki doğurmayacakmışım gibi hiç düşünmedim de
Eda-5807 Bir_tospik_beklerken bizimde son 36 gün bu zaman nasıl gectı bilmiyorum ama su son zamanlarda hıc gecmıyor ya 😂🥰
Bir_tospik_beklerken Eda-5807 gerçekten öyle zaman ne hızlı geçmiş diyordum ben 100ün altına düşer miyim 😄😄
81akmnfgn Bir_tospik_beklerken ilk kızım biraz kilolu olduğu için direk sezeryana almışlardı şimdi ikinci kızımada zorunlu sezeryan olucak yani bnm tercihim degildi öyle gelişti herşeyin doğalı güzel inş gönlünüzden geçen olur
Eda-5807 Bir_tospik_beklerken düşersın merak etme ben bu zamana kadar nasıl gectı bılmıyorum ama. Su 36 gün gecmıyor ya hemen gecsın alayım kucağıma dıye sabırsızlıkla beklıyorum ya 🥰)
Bir_tospik_beklerken Elif_Eda 😄😄 zaten okudukça insan bi endişe ediyor. Pozitifleri gözümüz görmüyor.bugün 33 olduk 😊