Emineyavuz_53 Kızım 19.aylik şu an 27 haftalık erkek bebeğe gebeyim. Evet çok zor zamanlar beni bekliyor çalışan anneyim . Arkadaş olacaklar en azından birlikte oynarlar düşüncesindeyim . Çok şükür rabbim aratmadan verdi . Yaşayıp göreceğiz başımıza geleceklero
ozgeakkaya Emineyavuz_53 Sağlıcakla kucagınıza alırsınız inşallah yaşamadan bilemiyor tabi insan bakalım görücez ☺️
Ayseceferli ozgeakkaya 13 aylik oglum var 6 aylik hamileyim bende korkuyorum ama pek fazla degil bence ne kadar kendinizi korkutursaniz o kadar zor olur her sey biraz relax olmak gerek akisina burakin benim ki kadar zor olamaz ikinci sezeryanim olacak ve tikislerim yeni oldugu icin ayakda fazla kalamiyorum agrilarim cok fazla oluyor sabr guc versin Allahim hepimize biraz buyuyene kadar zor olucak sonrasi ise seyir etmelik insAllah🙏🥰
ozgeakkaya Ayseceferli İnşallah yaa ilerde rahat ederiz birde o var demi bunları duyunca rahatlıyorum valla ☺️😅
ozgeakkaya GKP22 Hep öyle olsun inşallah benim kızımda karnıma koyuyor başını ve elini.. Öpüyor bazen şimdiden böyle olması mutlu ediyor beni ama ister istemez düşünüyorum doğuncada böyle olacak mı acaba yoksa kıskanıp içine mi kapanacak diye ☺️Bakalım neler yasıycaz ☺️
GKP22 ozgeakkaya onun için kendimce düşündüm doğumdan sonra diğer bebişi emzirip anneannesine verip ben oğlumla ilgilenmeyi düşünüyorum kardeşin doğdu ama bak biz hala oyun oynayıp vakit geçireceğiz gibisinden anlasın diye
ozgeakkaya LivaveLeyla Ah inşallah ben birde hamile olduğumu öğrenince yanımda yatırdım baya bir süre sarılıp uyumaya alısmıstı 🥰Bugünler birdaha gelmiycek dedim arada kaçamak yapıyoruz öyle ama ilerde zorlanmamak için mecbur yine yatagına koyuyorum hadi kızım iyi geceler seni cok seviyorum diyorum üstümü ört diyor iyi geceler diyor kendide seviyor yatagında uyumayı Allahtan☺️
ZeynepSaremom ozgeakkaya 20 aylık kızım var 30 haftalık hamileyim 🙄 ve inan bütün o korkuları bende yaşıyorum..Plansiz bi hamilelik olduğu için erken olduğunu düşünüyorum.🤦
seydaomer Anneblogu Benimde oğlum 5 yaşında 29 haftalık hamileyim 😊 Kardeşş doğduğunda aralarında tam 5 yaş 3 ay olacak şuan çok istiyor sabırsızlanıyor doğması için her gün bana uygulamayı açtırıp bebeğin boyuna bakayım anne ne kadar uzamış diyor 😂 (kalan günlerden bahsediyor aslında)
Darling_04 ozgeakkaya oğlum 13 aylık ve ben 35 haftalık ikinci oğluma hamileyim ilki 6 yildan sonra olunca ara vermek istemedim kalamam die 6 aylikti oglum ogrendigde 8 ayina kadar cok sakin bir bebekti suan yerinde durmuo kucaktan inmio hep yaninda olmami istiyo haliyle beni cok yoruyor ve pisman oldum acikcasi acele ettigm icin dogumdan sonra kendimi dusunemiyorum😫'
Ayseceferli Darling_04 Ayni durumdayiz gercekden bende cok yoruluyorum bazende pisman oluyorum bu kadar cabuk oldugu icin 13 aylik oglum var 6 aylik hamileyim ustelik sezeryanli bi hamilelik cok zor tikislerim cok fena aciyor doktor cocugu kucagina alma dedi ama cocuk bi yerde durmuyorki surekli kucakda olmak istiyorr cok zor valla Allah yardimcimiz olsun 🙏😑
Fatmaaaaa123 ozgeakkaya benimde 2 yaşında oğlum var 26 sında doğum olacak inşallah kardeşini çok sever
ozgeakkaya GKP22 Benim annemin güzellik salonu oldugu için dükkanı bırakması mümkün olmuyor o yüzden babaannem ve halamlarla kalıcam (annem ve babam ayrılar)doğum sürecinde onlar yardımcı olur inşallah bir süre ☺️
YarenG ozgeakkaya oğlum 15 aylık 36.0 haftayiz şuan planlı sezeryanla gelecek inşallah bende çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak heyecanlıyım kucuk çocuk görünce gülüyor elliyor ama tırnak atma huyu var birde ısırıyor 🙄😂
gldn065807 ozgeakkaya evet çok şükür şuan düşük riskim var sağ kolum bir anlamda rabbim şanslarını bahtlarini açık etsin inşallah hepimizin evlatlarının 😊
gldn065807 Kizannesi92 malesef oynuyacagi bir arkadaşı olmuycak çünkü aralarında çok yaş farkı var benim burada kimsem olmadığı için cesaret edemedim bide benim oğlan çok zahmetli ve yaramaz bir bebek ti beni çok yordu yıprattı tabiki rabbim nasip etseydi daha öncede ederdi nasip bu zamanaymis olsun bakalım hayırlısı olsun yeterki sağlıklı olsunlar
gldn065807 ozgeakkaya çok o yönde değil maleswf beni paylaşamıyor kimseyle hala çünkü burda benden başka kimsesi yok çok varda yok işte hala bir bebeği çocuğu sevdiğim zaman kıskançlık krizlerine giriyo hayırlısı ne bileyim ergenliğe de bisey kalmadı insan terettut ediyo