zeysena_ Evde biraz iş yapınca veya dışarda zaman geçirince yorulunca Çok pardon ama lavabodan sonra temizlenirken bi iki damla lekenme olan var mı
Szeys zeysena_ Hayır olmuyor olmaması lazım zaten. Benim 18 aylık oğlum var 32 haftalık hamileyim. İş gücün üstüne oğlum sürekli kucağımda olmasına rağmen hiç lekelenme falan olmadı. Lekelenme olduğunda muhakkak kontrole gitmelisin bence.
zeysena_ Denizyildizii doktoruma söylemedim dahaca. Muayeneye gidemedim. 1 ay önce de olmuştu ama biraz fazla yorulmuştum. Bi iki damla geldi bi kere daha olmadı. Ondan sonra muayene gitmiştim doktor bi sıkıntı yok çok güzel demişti. O lekelenmeyi sormayı unutmuştum
Alyaesmaa zeysena_ leke geliyorsa düşük riskin var demektir iş yapmayıp dinlenmen gerekiyor doktoruna soyle lekelerı
zeysena_ Clementinee mesela bugün kontrole gittim sabahtan. Doktor dedi herşey çok güzel hiç bi sıkıntı yok dedi Akşama kadar dışarıdaydım. Alışverişdi arkadaşlarla gezmeyi eve daha yeni geldim sayılır. Bi iki damla geldi temizlenirken daha bişi yok
Clementinee zeysena_ bende öyle canım biraz evde iş yapsam lekelenmem oluyor. Doktorum kanama alanıda görmüyor o yüzden dinlen dedi bolca 😅
Heather zeysena_ o haftalarda oluyordu, hatta 16. Haftada uzun yürümem gerekti birikmiş işlerim vardı çok yorulmuştum 3 gün kahverengi leke oldu.
Orsta zeysena_ ben 12 haftaligim. Gecen hafta kizimi tuvalete alistirayim ddim. O gun kizimi aksama kadr 100 kere klozete oturttum indirdim ilk gunu fie, her on dakkad bir gittik tuvalete. Ertesi gun kahverengi lekelenmem oldu, doktor agir kaldirma ddi
Kdrusl zeysena_ aynısı bende de oldu. Doktorum yorulmak, iş yapmak, gezmek, cinsel ilişki gibi bir çok şeyi yasakladı. Birde progestan kullanıyorum şuan. 25 gündür istirahatteyim. Geçmiş olsun sizde ihmal etmeyin