Merhaba kızlar ben 17 günlük anneyim 🌼
13 ağustosun gecesi burda da konuşmuştuk bir kaç kişiyle kasılmalar arttı ağir ağır gelecek bugün galiba dedim oyle de oldu neyse o gun eşim nobetci ona da kasılmalarım vat dedim oda çıkıp geleyim mi dedi bende hayir evde sancılarımı cekmek istiyorum dedim sonra evi bir güzel temizledim hoooppp tüm sancı kasılma birden gitmesin mii 🤣 bende yataga girdim bugün de doğuramadım dedim ve yattım gece 4 de hafiften uykudan uyandiran sancilar başladı 40 dk da bir geliyot tabi ben kale almiorum yatıyorum yine saat 8 oldu eşim aradı ben bugün de kalacam ders vermem lazım askeriyeden birinij işi cikmis onun yerine kalacak mış bakkk hrle ben doguruyorum adam yookk🤭🤣🤣 sonra burda bir tanidik var onun evine gittim daha merdivendeykeennn geliyor bu defaaa deryaaa al çıkar diye bağırmaya başladımm neyse sonra kız dayanamayıp eşimi aradı ona da söyledi eşin doguruyor bence gelll diyor oda ne oluyor ne oluyor deyince telefonu elinden alıp doguruyirum allahin cezasi gel dedim 10 dk sürmedi kapijin önündeyim çıkın park yeri yokk hemen hastaneyee diyor neyse biz ilcedeyiz egirdir de ıspartaya giderken doktorumu aradim doguruyorum dedim oda sehir disindayom dedi bende tabi telefonu kapattim diyorim doktorum yoksa özele gitmem bosuna para vermem beni devlete götür diye neyse devlet hastanesine gittik nst dem bakti sanclar 120 ye yukselmis düzenli açılmaya baktı 4 cm dedi hemen doğumhaneye alalim dedi tabi bende dogumhaneyi boyle birsuru doguran kadin var saniom ama normal bildigimiz oda yanfan tutamaklar var sadeve yatakta 🤣🤣🤣 girdim ebe geliyor kız az bagir ağrim var diye diyor dalga geçip gidiyor 1 saat sonra sancı artti kocami ariomm beniii burdan gotur beni sezeryana alsinlar brnim kafama gel sık ölüyorum diye ağlıyorum 😅😅🤣 sonra lavaboya gidiyorum aynadan yüzüme bakıyorum anne olmak kolay mi salak dayan diyorum 😅 tabi arada kaçıyorum birseyler bahane edip disari gidiyorum eşimin yanina gidip geldim kaç defa iyi geldi ama onun yaninda olmak ♥️ neyse 🤭😅 ebe en son geldi 7 cm olmuş dedi herkesi çağirdi suyumu patlatto anaammm sancilar bu neee diye diye kıvraniommm 🤣🤣 neyse artik acılma tam olunca ebe ıkın dedi ilk ıkındım diger yanjnfa olan kisiler alkış çalmasın mı helal olsun kafası geldi sayilir dedi ikinci ıkınmayı yapamadim nefesim gitti sonra 3. İkınma da meleğim geldi ağlıyot ama nası güzel allahımmmm tabi biraz ağlamalar falan sonra giydirip getirdiler allahımm diyorum seni ben mi dogurdum anneeemmm dedim kokladım dünyalara bedel kokusu 🥰🙏 herseyi digar doğmaz unuttum pamuk gibi oldum hicbir acı hissetmedim sonrasinda misler gibiydi bebişimmm🤗🐞 bu arada kızlar depend ve baticon hayat kurtarıcısı onları alınnnnn 🙈😘 öptüm hepinizi doğumda doğum yapacak herkes dualarımdaydi rabbim herkese kolay güzel dogumlar nasip etsin bebek sahibi olmak isteyen herkesin kucağı boş kalmasın inşallah 🤲🏼♥️ uzun olmuş hakkınızı helal edin sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım 🌼💗