zeytinkiz Melakya Ümraniye devlet hastanesimde 21.haftamda girdim 35 dk sürdü herşeye bakıldı perinatoloji tarafından. E nabıza hem görüntüler hem rapor eklendi bu sayede gittiğim başka hastaneler raporu ve görüntüleri cok rahat gördü. Tek sıkıntı oda da ben hariç 8 kişi vardı 😄 doktor asistan hemşire ve stajyerler 😄
secoz Melakya devlet yapmıyor sanırım doktorunuzun sizi perinstolojiye yönlendirmesi lazom diye biliyorum ☺️
Birtanemm Melakya yapiyor canım ben 22 haftamda girdim de pek detaylı değildi bildiğin normal siyah beyaz ultrasyondu 4 5 dk sürdü 😏😏😏
ebru_d_ Ben 24. Haftamda girdim devlette ama detaylı demeye bin şahit, normal ultrason gibi baktı 6-7 dk içeride kaldım, her hastane ve her doktor aynı değildir tabi ama ne hayallerle gittim nasıl çıktım yani 🙄🤷🏻♀️
ebru_d_ Melakya Hayır maalesef, diyorum ya 6-7 dk Max kaldım içerde güya bakiyomus gibi yaptı normalde şeyler söyledi falan hiç detaylı gibi olmadı asla
Melakya zeytinkiz Çok iyiymiş peki renkli ultrason olarak mı bakıldı bir de hangı bolumdn randevu aldınız
zeytinkiz Melakya önce kadın doguma gittim sistemden onay verdi perinatolojiye randevu almam için. Sonra perinatolojiye randevu aldım ki aşırı zor bulunuyor şansa iptal randevu denk geldi bana. Renkli bakıyor ama sisteme siyah beyaz aktarılıyor. Ultrason görüntüsü cıktı olarak verilmedi bana hiç. 🥴
Miros Melakya devlette normal ultrasonla bakiyolar siyah beyaz detayli dedikleri boy kilo boyun kemik ölçümleri oluyor ozelde ama renkli bakiyolar o evet cok guzel ama bana gerek pahali geliyor zaten 20. haftadan sonra bakiyolar doguma az kalmis oluyor devletteki daha mantikli
bebegimizibekliyoruz1 Melakya 22.haftamda özelde yaptırdım 30 40 dk sürdü eşimi de aldılar ve her şeyi açıkladı doktor bakarken hatta rahim ağzını ölçmedi ilk başta sonra çikolata yedirdi tekrar baktı iki tane yüzünün fotoğrafını ve kalan tüm detaylı ultrasonda baktığı fotoğrafları da mail olarak attılar devlette pek önemsemiyorlar saçma bi şekilde o yüzden hiç devlete bulaşmadım ben devlette ilk kadın doğumdan randevu alıp ardından radyolojiye yönlendiriyor oraya randevu alıyorsun o da bakarsa bakıyor bakmazsa perinatolojiye yönlendiriyor ona randevu alıyorsun
karadenzz_ozgee Devlette bakılıyor ama çok zor randevu düşürmek ilk önce kadın doğuma gidip perınatalojıye randevu alabilmek için kayıt acıyor ben kaç haftadır uğraşıyorum sansa iptal randevu buldum.Özeller pahalı
poyrazinannesi3547 Melakya 9 eylül üniversitesinde yaptrdım 20 dk sürdü 100 tl tuttu özelde 500 tlydi