Ayse-Aslan Merhaba kızlar annem zona hastası olmus yani ciltte tahris kızarıklık var ve agrı yapıyor bir aydır gecmedı daha once gecıren yada yakını geciren ne iyi gelır bılen varmı yardımlarınıza ihtiyacım var??
Hilal-95 Ayse-Aslan benm komşumun oğlu sürekli oluyodu yanş bebekti ilk başladığında özel antibiyotik kremler hazırlatı doktoru ama çocum en son gözünde çıktı oyuzden hastanede felan yattı annenızin neresinde o cocuğun yüzünde çıkıyordu özel ilaçlar hazırlattılar şuanlık iyi sitresden ve bağışıklığı düşük olmaması gerekıyor benm bildiğim
Merve-1109 Ayse-Aslan annemde babamda geçirdiler canım çok zor stres kaynaklı bi hastalık tamamen nedeni stres antibiyotik krem faln vermisti doktor öyle geçmişti onun dışında biz herhangi doğal yoldan bisey denemedik
DsMom Ayse-Aslan Eşimde olmuştu. Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullandı ve o bölgeyi açık tutmaya gayret etti. Yine de sinir stres üzüntüden uzak durmak en önemlisi zona için😔
Babykk Ayse-Aslan süt ve süt ürünleri cok tüketmesin, kuşburnu çayı içsin bolca. Annemde biz bunlara dikkat etmiştik bolca dinlensin.
Aag06 Ayy bi ara bende de olmusti sacim kellesmisti bi kismi stres sikinti uzuntu yasamamasi lazim en basi bu sebebi
Babykk Ayse-Aslan annemin baş kısmında olmuştu o kısımda olanlar bıraz daha uzun suruyordı ozellıkle cıkan yaraları cok kasımamak gerekiyor patlatmayı denemesin. Biz yemesi ıçmesi konusunda cok dıkkat etmıstık. 3 sene oldu ne kadar zamnda gectı tam net hatırlayamıyorum.
_BaharBurak_ Ayse-Aslan canım benimde annemde olmuştu ama kendiliğinden geçmedi doktora gitmiştik ilaçlar ile geçmişti ihmal etmeyin derim
Ayse-Aslan Tesekkur ederim hepınıze cok üzüldüm annemi boyle gormek hosuma gıtmıyor cok halsız keyıfsız bende hamileyim yanıma aldım bir süre bakayım diye dualarınızı eksık etmeyın
Kiki-riki Ayse-Aslan bildiğim kadarıyla zona hastalığı bulaşıcı Olabiliyor çeşitleri var eğer daha önce su çiçeği geçirmedyseniz tehlike li dikkatli olun derim
Heather Ayse-Aslan annemde oldu tek sebebi stres. Kremler verdi dr onları düzenli kullndı geçti baya yaralar olmuştu sinirlerin geçtiği noktalarda.