zeynepin_annesiiii Kızlar bu agdayi kullanan var mı . Koltuk altımi alabildim ama yeni deniyorum bu arada bikini bolgemi alamadım tavsiyeleriniz var mii epilasyon aleti kullanıyordum önceden . Batık yapiyo diye agdaya geçmek istedim .
Denizyildizii zeynepin_annesiiii Bimin ağda bandından çok memnunum. Tavsiye ederim. Bikini bölgesini de çok güzel aliyor bir tane birakmiyor
Selin12- zeynepin_annesiiii ben kullandım şuan bimin ağda bantini kullanıyorum o da çok güzel gerçekten şuan hamam tozu kullanicam çok etkiliyimis
FundaCeylan zeynepin_annesiiii sesu boncuk ağda ve sesu rol on ağda ben kullanıyorum çok memnunum boncuk ağdayı koltuk altı ve bikini için rol on ağdayı da kol ve bacaklar için kullanıyorum saçımı da eşime kestiriyorum kuaförle hiç bi işim kalmadı resmen işim düşmüyo oralara 😂
Pnaar34 zeynepin_annesiiii bikini bolgesi icin gratis agda bandini onerebilirim sert tuyler icin olani (yesil ambalajli)
Denizyildizii zeynepin_annesiiii neden ki. Ben ütüyü ısıtıp bi bezin altina ağdayi koyup ütüyü gezdiriyorum bant ısınıyor kolayca açılıyor. Küçük küçük kesip yapıştıyorum. Çok rahat oldu
Denizyildizii zeynepin_annesiiii Elinle ısıtınca iyi yapışmıyor evet☺️ o yüzden ütüyle ısıtıyorum. Biraz bekleyip çekmek gerekiyor. O zaman hepsi geliyor. Birde pudra dök ağda yapacağın yere. Hem acısı azaliyor hemde tüyler daha iyi yapışıyor
zeynepin_annesiiii Denizyildizii teşekkür ederim canım tavsiyelerin için agdayi beceremiyorum zaten bir türlü 😂 roll on ağda denedim boncuk denedim yok ağda özürlüyüm sanki 😂😂 kuofkre de utanıyorum
miracinannesi1 Selin12- hamam otu sakın kullanma hem hamilelikte hem de nornalde vucuda çok zararı dokunan birşey çok rahat evet ama bende kullanıyordum bıraktım
Asellinaanesi Selin12- Ayy onu ben kullandım da hiç beğenmedim kuzum ve iğrenç bir kokusu var banyomu resmen leş gibi kokuttu
zeynepin_annesiiii Selin12- evet cnm zararlı kimyasallar varmış içinde birde ağda gibi deil tüy dökücü gibiymis sanırım
Selin12- miracinannesi1 aa tamam ozaman hiç kullanmayım öyleyse ilk defa aldım zaten daha kullanmamitim
zeynepin_annesiiii Pnaar34 gratise uzun zamandır gitmiyorum yaa . Birde sürekli alıp alıp yapamamak 🤦🏻♀️