Mayacm evetbenavukatiyim patates haşla hemen kesiyo arada banada oluyo ya sıcaktan heralde patates hemen kesiyo aklında olsun
gokcekocyigit07 Yarım tatlı kaşığı Türk kahvesine limon sık yut anında kesiyor, denedim ve faydasını gördüm 🤭
Feyzabeyoglu gokcekocyigit07 ayy nasıl yedin onuu?? Bende deniyim bi kere dedim çünkü geçmeyen ishalim olmuştu. Anında kustum. Hiçbir şey midemi bulandırmiyordu bu bulandırdı kötü yaptı beniii Helal olsun diyim sana valla
Milkshakee evetbenavukatiyim İşin kötü tarafı bildiğin siyah renk çıkıyor bide🤦🏻♀️😂 içtiğim demir kan ilacindan dolayi shshshsh. Muzda yedim işe yaramadı😂
EmelAkman evetbenavukatiyim valla bende oldum 2 gündür deli gibi çare arıyorum bulamadım muzda yedim leblebide banamısın demiyo bide şaşırcaksınız belki hayatımda ilk kez ishal oldum 😂
gokcekocyigit07 Feyzabeyoglu hiç aklıma kötü bir şey gelmedi ya sonuçta ishal daha kötü ona odaklandım besmele çekip şifa niyetine dedim yuttum 🤭
Senseye evetbenavukatiyim Aç karnına sabah muz, şeftali yiyebilirsin. Ayrıca leblebi de çok iyi geliyor. Birde bol sıvı almayı ihmal etme hem bebek hemde kendin için