Deryam_38 Kızlar tam 33+3 günlük hamileyim bu güne kadar doktorlar hep kıza benziyor dediler bugün gittim erkek dedi doktor 😃
Deryam_38 Kusciviltisi Allah tan hep ortak renk almıştım bide çok az aldım sadece 2 tane hastane çıkışı almıştım zaten bide ortak zıbınlar
Deryam_38 Mom54544 tam5 defa doktora gittim her seferinde göstermiyor ama kıza benziyor dediler %90 kız dediler ama bugün bi gittim baktim erkek dedi
gokcekocyigit07 Saçma sapan teorilere garanti gözüyle bakan, hurafeye göre kesin cinsiyet bu diyenlere gelsin bu post 😅 hayırlısı olsun arkadaşım, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🤲🤗
Caglaesma58 Allahım en korktuğun şey ve hep böyle olacakmış gibi hissediyorum. Bana da hep kız dendi ve içimde bi his var sonunda erkek çıkacakmış gibi geliyor allahım hayırlısını nasip et 🤲🏻❤️
Sibellix Sssssyyyy bence kesin gırmıstır 30 haftalık benım teyzemın komsuda cocuk dogana kadr erkek dedıler dogdu kız ya acaba bazı hastanelerde xıhazlar eski oluyormus genlde devlette ondan mı bılemıyorum benımde kızım olcak ama kım gorse bana erkek dıyor moralım bozluluyor kımse kabullenemedı her tlf actıklarnda noldu kesın mı dıyorlar
Sibellix Deryam_38 siz şaka yapıyorsunuz böyle duyunca şaşıyorum bende 22 haftam btcek kız gorduk evet dedıler herkesin agzndan yanlıskla hep bana bakınca erkek cıkıyor korkutuyorlar nasıl oldu yani ozelemı gıdıyorsunuz dr. Kullandıgı cıhaz eskimi bunlar onemlıymıs galıba