SmerKa Merhaba, her yazılan Doğum hikayesini büyük bir iştahla okuyordum uygulamayı artık kaldırmaya karar verdim ama önce Doğum hikayemden bende kısaca bahsetmek istedim inşallah kısa olur 😂 doğumum normal olacaktı 40+3 olmuştuk her gün bugün gelir mi diye ataktaydık ama gelmiyor diye de ümidimiz azalıyordu o akşam dışarı çıkmıştık saaat 23 civarı çok hafif bel ağrım vardı kimseye bişey söylemedim çünkü her zaman hafif ağrılar oluyordu eve gelince ne olur ne olmaz diye duşumu aldım yattım gece 3 civarı karın ağrısı tüm belimde kasılma tarzı bir ağrı ile uyandım hemen internetten Doğum sancısını araştırdım acaba mı diye sonra dakika tuttum baktım 5 dk da bir geliyor bir kaç saniye sürüp geçiyor Doğum başlıyor diye hemen kalktım saçlarımı yaptım hazırlandım eşimi uyandırdım acele etme az daha sıklaşsın sen duşunu al dedim anneleri uyandırdım 6 gibi hastaneye gittik ebe muayene etti 3 cm açıklık Doğum başlamış dedi suyum falan da geldi hastanede sonra sancılar sıklaşmaya başladı 7,8 cm açıklık olana kadar ben ve eşim odada kıvrandık belli bir aşamadan sonra ebe ıkındırmaya başladı derken 9 da Doğum haneye geçtik buraya kadar olan kısım dayanılmayacak gibi değildi Doğumhane kısmında nefes alacak vakit kalmıyordu doktorumun yönlendirmelerini dinledim sakin kalmaya çalıştım bol bol ıkındım bi ara vazgeçtim istemiyorum dediğimi de hatırlıyorum 😅 9.55 de kızımı ebenin ellerinde gördüm hemen giydirdiler koynuma verdiler kokladım öptüm derken dikişlerimi (3)falan halledip tekerlekli sandalyeye koydular çocugumu da kucağıma verdiler doğumhaneden çıktık eşim annem kaynanam ben herkes de Gözyaşı sel olmuş vaziyette odamıza gittik Allah herkese kolay Doğumlar nasip etsin inşallah sonuca odaklanın kendinize ve vücudunuza inanın ❤️çok uzun oldu ben kaçayım ✋🏻✋🏻✋🏻
939918 SmerKa Alalh analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza kolay olmuş dogumunuz maşallah ☺️